Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Rengetegen szeretik a Stranger...

Rengetegen szeretik a Stranger Thingset, de nekem eddig nem tetszik. Folytassam?

Figyelt kérdés

Az 1. évad 5. részénél járok, de nekem eddig nagyon nem tetszik, olyan vontatott az egész, egyáltalán nem köt le.

Alapból abbahagynám, de tudom, hogy szinte mindenkinek ez a kedvenc sorozata, így remélem, hogy jó lesz.

Hanyadik résztől lesz érdekes?

2021. márc. 2. 20:23
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

Ha ennyi idő alatt nem tudtad annyira megszeretni, hogy folytasd, akkor sztem ezután sem fogod.

De ha gondolod nézz bele a második évadba, mert akkor már túl van a sztori a kezdeti időszakán, és talán könnyebb nézni; látod mi vár rád. (persze ha nem bánod a spoilereket)

2021. márc. 2. 20:45
 2/6 anonim válasza:
85%
Igazából a Stranger Things egy egy évados sorozatnak indult de végűl sok embernek tetszett és folytatódott így az első évadban nem indul be annyira a sztori de utána nagyon jó, én imádtam
2021. márc. 2. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem ne erőltesd magadra. Vannak sorozatok amelyeket úgy felkapnak, hogy szinte kötelező ismerni, rajongani érte, mert ha nem teszed, azzal csak a jó ízlés hiányát bizonyítod :D

Nekem a Money heist c. sorozat nem ment, pedig próbáltam hozzád hasonlóan vagy 5 részt. Nem mondom hogy valamikor nem nézek rá, de nem erőltetem

2021. márc. 2. 22:06
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem kötelező nézni, igazán megpróbáltam, szóval panasz nem érheti a házat. Én imádtam, de szakmai szempontból az első évad talán a legjobb - ami pont neked nem jön be. Az is lehetséges, hogy nincs jó ízlésed (ne vedd sértésnek, csak ez is egy lehetőség). Mondjuk remélem nem magyarul nézted. Ha egyáltalán szinkronizálták.. de remélem nem.

Én a Dark-ot néztem pár epizód erejéig, és bár belátom remek sorozat, nem nekem való, túl sötét az én lelkemnek. De nem kezdem el lehurrogni, csakmert nem az én világom.

2021. márc. 3. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
*megpróbáltad (aut.korrektor)
2021. márc. 3. 16:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Az első évad nekem se igazán tetszett, aztán a második már jobb volt a harmadik meg mégjobb
2021. márc. 3. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!