Szerintetek a Stranger Thingsben miért vérzett Tizi orra?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Tudjátok, a Stranger Things-ben amikor Tizi használta a képességét, általában mindig vérzett az orra. Csak én ezt nem értem.
Mert a telekinézis és a telepátia használata sosem jár orrvérzéssel.
Ez csak egy fikció lehet benne?
Köszönöm.
2021. márc. 2. 17:59
1/5 anonim válasza:
Talán a megerőltetés miatt, hiszen elég kemény dolgokat csinált pusztán az elméjével
2/5 anonim válasza:
Aki sokat szív fel az orrába,annak előbb-utóbb magától elkezd vérezni.
3/5 anonim válasza:
"Mert a telekinézis és a telepátia használata sosem jár orrvérzéssel"
Pedig van még olyan film amiben igen...
4/5 anonim válasza:
"Mert telekinézis és a telepátia használata sosem jár orrvérzéssel" Ezt honnan tudod? Sok ilyen képességű embert ismersz? Vagy brit tudósok bizonyították?
Ebben a sorozatban úgy ábrázolták, hogy orrvérzéssel jár, ez van. Amúgy a megerőltetés miatt elpattanhatnak hajszálerek az orrban, ez a magyarázat.
5/5 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a valóságban is azzal ját mivel az agyad erőlteted meg. Valamint a készítők nyílván akartak egy visszatérő, felismerhető jegyet amit azonnal be lehet azonosítani a nézőknek. De én csak Elevenre emlékszem, Tizire nem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!