Ciki ha 23 évesen olyan sorozatokat nézek mint a Violetta?
Nagyon szeretem őket.
Először persze nem értettem mit keres egy ilyen brazil szappanopera a disney-n de mára már annyiszor végignéztem, hogy már kívülről tudom a dolgokat. Szeretem még a soy lunát, az alex & cot, biát, evermoort, binny és a szellem, the lodge.
Szóval ilyesmi sorozatokat szeretek nézni, próbáltam nézni igazán felnőtteset mint az NCIS, DR.House (egy epizód miatt nem bírom nézni),
egyedül talán a Jóban Rosszbant élvezem mint "felnőttes sorozat" de hamar azt is meguntam mert nem olyan már mint régen, régebben sokkal izgibb volt. Viszont ezek a sorozatok meg nem unalmasak nekem hiába nézem őket 5x is, érdekesek, viccesek meg szórakoztatók.
Más is szokott ilyesmit nézni felnőttként?:D
Csatlakozom az elsőhöz, úgy mentem a Jégvarázs 2-re, mintha cukrot osztanának, most pedig sírni tudnék, amiért a Raya és az utolsó sárkány megint el lett napolva. (Valószínűleg fogok is sírni, hát én azt annyira vártam!:D)
A Violetta személy szerint engem sosem érdekelt, de, ahogyan azt pár napja itt írtam valakinek, aki szintén pont ezen aggódott: az emberek csak ne azt nézzek, a másik mit néz, hanem azt amit ők szeretnének és ne kötekedjenek, ha valaki ízlése különböző. Mindenben lehet hibát találni, aki ilyen miatt ítélkezik, annak a véleményére na adj.
4.Na ezt is néztem csak elfelejtettem :D.
PEnny a marsról.
Zombikat is néztem szintén.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!