Mit gondoltok ezekről a filmjelenetekről?
Figyelt kérdés
Jól van, szóval először is előre elnézést kérek mindenkitől ezért a kérdésért.
Arra vagyok kíváncsi, hogy nektek személy szerint milyen gondolatok járnak a fejetekben, amikor olyan jelenet van egy filmben, hogy valaki bepisil.
Ez nekem azért fontos, mert sajnos nekem van egy ilyen fétisem (utálom is magam emiatt), így általában felizgatnak (nyilván, ha nem velem azonos nemű az adott szereplő), és kíváncsi vagyok, hogy az ép elméjű, normális emberek mit éreznek/ gondolnak ilyenkor.
2021. márc. 1. 01:38
1/4 anonim válasza:
Attól függ milyen jelenet. Például egy horror stb jelenetnél normálisnak vélem más jeleneteknél meg viccesnek
2/4 anonim válasza:
szereted a pisiszexet nagyszerü grt. én a nöi lábakért vagyok oda.minden pasinak van fétise
4/4 anonim válasza:
Nem "Szórakozás » Filmek, sorozatok" kategória, hanem "Szexualitás » Egyéb kérdések".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!