Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mikor folytatják az Inuyasha...

Mikor folytatják az Inuyasha leadását 113. rész után?

Figyelt kérdés
2010. aug. 17. 22:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Semmikor. Egy csomó animét leadtak egy bizonyos pontig aztán abahagyták. Pl. a Yugioh sorozatnak is csak az első szezonját adták le(ami egyébként a leggagyibb szezon is, és ráaadásul a rendkívűl megvágott, átírt és gyerekes amerikai verziót vették alapul hozzá). Azt javaslom nézd meg az interneten angolul vagy angol felirattal(én manapság minden animét így nézek).
2010. aug. 19. 18:05
 2/14 A kérdező kommentje:
Én soha nem fogom megnézni az Inuyasha-t felrattal.
2010. aug. 20. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:
Az egész 167 részes alapsorozat az RTL-nél van leszinkronizálva, ismeretlen ok miatt hagyták abba. Illetve sejthető, hogy azért, mert a 114. résztől már egyre véresebb, vágott változatért is szankciót kapna a csatorna, de éjszakai vetítésbe nem mernek belecsapni. Haverral együtt folyamatosan írok az RTL Klub mail-jére, Twitter-oldalára, és Facebook-oldalára, hogy néznénk késői időponttal is. Tutira nagyobb nézettsége lenne, mint a hajnali Reflektornak.
2011. febr. 15. 11:01
 4/14 anonim ***** válasza:

Az alábbi hírt másolom ide is.

Pont ma délelőtt folyamán hívta fel valaki az RTL-eseket azzal kapcsolatban, hogy mi lesz InuYasha-val. Az RTL-esek lemondtak az elővetítési jogról, nem lesz náluk folytatás. Ám ez azt jelentheti, hogy az Animax végre átveheti. Az Animax kapott is erről üzenetet, várjuk a választ.

2011. febr. 15. 16:03
 5/14 A kérdező kommentje:

Ez komoly?

Kérlek írjál ide, ha van/lesz még fejlemény.

2011. febr. 15. 16:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Komoly. Az Animax Facebook-os profilján és az Animax Műsorblogon van írva. Az Animax vezetői még nem válaszoltak, de megüzenem, ha megtudok még valamit. :-)
2011. febr. 16. 12:55
 7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2011. febr. 16. 15:22
 8/14 anonim ***** válasza:

Szívesen, de nincs jó hírem. Idézem az Animaxosok üzenetét.

"Egyelőre nem tudjuk folytatni a sorozatot, de szeretnénk, hogy ez megváltozzon. Ha lenne valami infó, akkor azt megosztjuk, a külföldi forgalmazóval kell tárgyalnunk."

2011. febr. 18. 16:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Én úgy olvastam a wikin hogy ősztől lesz a Final Act.
2011. júl. 7. 23:16
 10/14 A kérdező kommentje:
Az jó, de elöbb akkor is a 114. résztől kellene leadniuk.
2011. júl. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!