A Marvel Bosszúállók filmekből szerintetek ki volt az aki még száz volt?
Figyelt kérdés
Ki az aki legalább 90%-os valószínűséggel szűz még a sorozat idején? Mindenki számít, nem csak az alap Bosszúállók, de a többiek is, meg a galaxis őrizői is.2021. febr. 27. 02:06
11/15 A kérdező kommentje:
Natasha szerintem tuti nem volt az, már csak a munkájából adódóan sem. Gyereke nem lehetett, de attól még lefeküdni le tudott másokkal. Szerintem Tonynak is megvolt.
Szerintem Loki sem (akár meleg, akár nem)
Az én tippeim:
-Bruce Banner
-Carol Danvers
-szerintem Gamora is, ha csak a Galaxis őrzői 2. és a Végtelen háború közt Quill nem csinálta fel, nem gondolnám hogy Thanos nevelése és életmódja mellett ő volt valaha férfival, hiába néz ki jól
-Nebula 100%
-Mantisra +1
-Groot ő szerintem nem játszik mert nem humanoid, hanem egy élő fa, őt max beporozni lehetne vagy ilyesmi
-Peter Parker is tuti
-és szerintem a Végjáték végi alternatív idősíkig Steve is az volt, bármily meglepően hangzik.
2021. márc. 3. 02:05
12/15 anonim válasza:
11.:Bruce Banner-nek volt nője,meg is húzhatta,vagy meg is húzta,arra már nem emlékszem (a 2003-as Hulk-ban)
13/15 anonim válasza:
12: Maga a 2003-as Hulk ugyan nem tartozik az MCU-hoz, de a 2008-as viszont igen, és az előbbi film történéseinek több mint a felét átültették a sztori szerinti előzményekbe. És azok szerint szerelmi viszony volt közte és Betty Ross között.
14/15 anonim válasza:
13.:Arra nem emlékszem,azt hiszem nem is láttam még,vagy csak belenéztem az Edward Norton-os Hulkba,az Eric Bana-sat is csupán 3-szor,max. 4-szer,így erre se emlékszem olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!