Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki latta, hogy tetszett az...

Aki latta, hogy tetszett az uj Superman and Lois sorozat elso resze?

Figyelt kérdés

Maradtok a folytatasra?

Szerintetek jo valasztas volt Tyler Hoechlin a szerepre? Es Elizabeth Lois szerepere?

2021. febr. 24. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
48%

Nekem Lois karaktere Erica Durance alakítása után egy kicsit sótlan, unalmas. Jobb lett volna olyan színésznő, aki kicsit jobban pörög a szerepben. Egy rész alapján nehéz megítélni, de nem érzek komoly kémiát Lois és Clark között, pedig jó lenne látni, hogy miért is jók ők együtt. Talán majd pár rész után.

Amúgy maguk a színészek szimpatikusak lennének. Tyler Hoechlin szerintem jó Superman/Clark. Nekem Cavill után az eddigi legjobb. Bár ez a beteges hazugságmániája kicsit átszivárgott a Smallville-s Clarkból, de remélem nem megy el a sorozat Smallville irányba, ahol a plot az, hogy a karakterek egyik fele mániákusan hazudozik a karakterek másik felének, akiket a rész közepén valaki leüt, elkábít, falhoz vág, megszáll, stb.

Én még egy darabig biztos nézni fogom.

2021. febr. 24. 22:40
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Abban igaza van az 1-nek, hogy Lois alakítása kissé sótlan, de ez nem csak az ő játékára igaz. Ha már HBO-ra szánták, legalább a mellékszereplők castingjára figyelhettek volna jobban. Biztos vagyok benne, hogy számos, sokkal jobban játszó 40-es színész van a palettán, mint akiket sikerült leszerződtetni. Bár gondolom, a célközönség, akik a mai tinédzserek, nem sokat adnak erre. Viszont ha nekik szánták, akkor az első részben nem sok kidolgozott, látványos akciót sikerült összehozni. Bele-belenézek, de ha továbbra sem jön valami izgalmas, amitől kevésbé lesz filléres, akkor dobom.
2021. febr. 25. 07:11
 3/8 anonim ***** válasza:
2. Azt majd én eldöntöm, hogy kinek a játékát tartom sótlannak és kiét nem. A te véleményedet nem próbáld kivetíteni az enyémre és ne akarj belőle univerzális igazságot csinálni.
2021. febr. 25. 13:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj hogy az első mondatottal egyetértettem, az univerzális igazság nevében is elnézést kérek! :D
2021. febr. 25. 13:35
 5/8 A kérdező kommentje:

En teljesen egyetertek az elso hozzaszoloval. Szerintem egyáltalán nem illenek ossze a foszereplok. Legalább 10 evvel oregebbnek nez ki Lois mint Clark. Es eleg csunyacska is. Tyler Hoechlin meg amugy is fiatal, ahoz ilyen idos gyerekei legyenek. De ugye a genetika😁. En szerettem anno a Smallville - t. Tom Welling is jol hozta a karaktert, de nekem is Henry Cavill all a lista elen. Bizom benne, hogy ennel marcsak jobb effektek lesznek a sorozatban, es majd felbukkan egy-ket ismertebb szinesz is menet kozben.

Tyler Hoechlin-t imadtam a Teen Wolfban, nagyon nehez nem Derekkent nezni ra.

Es nokent, remelem lesz felmeztelen jelenet is neha. 😉

2021. febr. 25. 19:41
 6/8 anonim ***** válasza:
Superman nem öregszik már, illetve nem úgy mint egy ember, szóval az életüknek van olyan szakasza, amikor Lois sokkal idősebbnek kell már, hogy kinézzen. A képregényekben van olyan is, amikor már öregasszony. Szóval elvileg az nem gond, hogy a nő idősebbnek néz ki. Csak a kémia lehetne jobb köztük. Erica Durance is még csak 42 éves, szerintem jobb lett volna, ha visszahívják a szerepre az új színésznő helyett. xD
2021. febr. 25. 23:27
 7/8 anonim ***** válasza:
*Amúgy a valóságbán 7 év van köztük.
2021. febr. 25. 23:30
 8/8 anett324 válasza:

Nekem tetszik. Én egyet nem értek, hogy hogy lettek ikreik?

Mert én néztem a Flash, Supergirlt, stb.... És ugye volt mikor mindenki szinte benne volt vagy 5 részig,és ott 1 gyerkőc van.

2021. márc. 14. 21:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!