Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Vannak a Detroit:Become...

Vannak a Detroit:Become Human-hez hasonló filmek, sorozatok?

Figyelt kérdés
2021. febr. 24. 00:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Emberi tényező

Szárnyas fejvadász

Real Humans - Az új generáció

2021. febr. 24. 00:46
 2/11 TR75 ***** válasza:
Äkta människor (a Real Humans "anyasorozata")
2021. febr. 24. 00:56
 3/11 anonim ***** válasza:
Westworld, Humans
2021. febr. 24. 10:59
 4/11 anonim ***** válasza:

Az TR75 nevű válaszoló kicsit félreértette a dolgokat. Ezért most helyreigazítom azokat.

Van az eredeti Svéd sorozat. Ennek a címe:

Äkta människor. De ez külföldön ezt a címet kapta :

Real Humans.

Ezt amikor magyarul is leszinkronizálták, nálunk ezt a címet kapta: Real Humans - Az új generáció.

De most jön a csavar :)

Mert az amerikaiak bizony szokása ha megtetszik nekik valami akkor megcsinálják a ugyanannak a filmek vagy sorozatnak amerikai változatát. Gyakran úgy, hogy szinte teljesen lemásolják az eredetit. Amerikai színészekkel. És most is ez történt!

Így megszületett a Humans sorozat

Carrie Anne Moss -al a fő szerepben.

Igen ő Trinity a mátrixból. De állítom az ő gázsijára ment el a fél költségvetés. A „robotok” jelmezei gagyik csupán egy kontaktlencse. Az eredeti Real Humans - Az új generáció. (avagy svéd címén az Äkta människor.)

sorozatban a kosztümök is jobbak és a történet is sokkal összetettebb. Az amarikai Humans pedig csak egy ócska másolata az eredetinek.

Én csakis az eredetit ajánlom. Aki látta, az írjon mert régóta szerettem volna beszélgetni erről a sorozatról…

2021. febr. 24. 14:01
 5/11 anonim ***** válasza:
#3 vagyok, ohh ezt nem is tudtam, én imádtam a Humans-t a maga low budget-sága ellenére is, szóval bepótolom a Real humans-t, köszi.
2021. febr. 24. 14:19
 6/11 TR75 ***** válasza:

Ja, már keverem a remake-eket is. Van az eredeti svéd (amit szerettem, bár szerintem a második évaddal rossz irányba mentek), van az amerikai, és van egy angol remake is, de a címekkel tényleg gondban vagyok.

Az angol remake sem rossz.

2021. febr. 25. 01:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik lesz egy kínai verzió is…

Most olvastam a wikipédián. Bemásolom a linket.

[link]

Nem túl jó az angolom, de ha jól értem.

2018. július 25-én bejelentették, hogy Roland Moore lesz a rendezője a kínai változatnak.

Amit a Endemol Shine China és a Croton Media készít. A sorozat 2021. február 19-én kezdik vetíteni…

2021. febr. 25. 11:15
 8/11 anonim ***** válasza:

A 7- es válaszoló vagyok.

Erről a kínai változatról egyelőre nagyon kevés információt találtam. De a végül sikerült egy trailert levadásznom.

https://www.youtube.com/watch?v=Q2ae_SJHz7c&feature=emb_logo

Szerintem ez is izgalmas lesz :)

2021. febr. 25. 11:32
 9/11 TR75 ***** válasza:

Elvileg már fut a sorozat.

2021. febr. 25. 12:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Ismét a 8 -as válaszoló vagyok.

Azt hiszem meg találtam ezt a Kínai human sorozatot.

Annyira friss hogy nem hinném, hogy készült hozzá bármilyen más nyelvű szinkron.

Meglepő, mert csak úgy fel van téve a YouTubera.

Csakhogy nem értek kínaiúl, úgyhogy még keresek valami feliratot is hozzá.

De ha bárkinek van ismerőse aki elkezdené a fordítást, hálás lennék. Mert engem nagyon érdekel ez a sorozat.

2021. febr. 25. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!