Vannak a Detroit:Become Human-hez hasonló filmek, sorozatok?
Emberi tényező
Szárnyas fejvadász
Real Humans - Az új generáció
Az TR75 nevű válaszoló kicsit félreértette a dolgokat. Ezért most helyreigazítom azokat.
Van az eredeti Svéd sorozat. Ennek a címe:
Äkta människor. De ez külföldön ezt a címet kapta :
Real Humans.
Ezt amikor magyarul is leszinkronizálták, nálunk ezt a címet kapta: Real Humans - Az új generáció.
De most jön a csavar :)
Mert az amerikaiak bizony szokása ha megtetszik nekik valami akkor megcsinálják a ugyanannak a filmek vagy sorozatnak amerikai változatát. Gyakran úgy, hogy szinte teljesen lemásolják az eredetit. Amerikai színészekkel. És most is ez történt!
Így megszületett a Humans sorozat
Carrie Anne Moss -al a fő szerepben.
Igen ő Trinity a mátrixból. De állítom az ő gázsijára ment el a fél költségvetés. A „robotok” jelmezei gagyik csupán egy kontaktlencse. Az eredeti Real Humans - Az új generáció. (avagy svéd címén az Äkta människor.)
sorozatban a kosztümök is jobbak és a történet is sokkal összetettebb. Az amarikai Humans pedig csak egy ócska másolata az eredetinek.
Én csakis az eredetit ajánlom. Aki látta, az írjon mert régóta szerettem volna beszélgetni erről a sorozatról…
Ja, már keverem a remake-eket is. Van az eredeti svéd (amit szerettem, bár szerintem a második évaddal rossz irányba mentek), van az amerikai, és van egy angol remake is, de a címekkel tényleg gondban vagyok.
Az angol remake sem rossz.
Úgy tűnik lesz egy kínai verzió is…
Most olvastam a wikipédián. Bemásolom a linket.
Nem túl jó az angolom, de ha jól értem.
2018. július 25-én bejelentették, hogy Roland Moore lesz a rendezője a kínai változatnak.
Amit a Endemol Shine China és a Croton Media készít. A sorozat 2021. február 19-én kezdik vetíteni…
A 7- es válaszoló vagyok.
Erről a kínai változatról egyelőre nagyon kevés információt találtam. De a végül sikerült egy trailert levadásznom.
https://www.youtube.com/watch?v=Q2ae_SJHz7c&feature=emb_logo
Szerintem ez is izgalmas lesz :)
Ismét a 8 -as válaszoló vagyok.
Azt hiszem meg találtam ezt a Kínai human sorozatot.
Annyira friss hogy nem hinném, hogy készült hozzá bármilyen más nyelvű szinkron.
Meglepő, mert csak úgy fel van téve a YouTubera.
Csakhogy nem értek kínaiúl, úgyhogy még keresek valami feliratot is hozzá.
De ha bárkinek van ismerőse aki elkezdené a fordítást, hálás lennék. Mert engem nagyon érdekel ez a sorozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!