Van itt olyan, aki nézi az amerikai és a török The Good Doctort?
Figyelt kérdés
Én csak az amcsi 1.évadát láttam. Kíváncsi lennék, hogy mik egyeznek meg, illetve mik a fő eltérések a kettő között2021. febr. 20. 23:19
2/7 anonim válasza:
Szia! Én nézem a csodadoktort nézem, ami ugye a török változata. Ősrégen néztem a Dr Murphybol is pár részt, de nekem az nem volt annyira szimpatikus. Testvérem viszont végig nézte, és sokszor mondta hogy ugyanaz van benne (sziámi ikrek)
3/7 anonim válasza:
Majdnem dettó ugyanaz, csak más a helyszín és a szereplők.
5/7 anonim válasza:
Én megnéztem a koreait is, ami jóval rövidebb. Annak alapján készítették az amerikai és a török verziót.
6/7 anonim válasza:
Én A csodadoktort nézem, az az egyik legjobb a török sorozatok közül. A Murphy-ből egy részt sem láttam, de ott az előzetesből tudom, hogy a címszereplőt (Freddie Highmore) szinkronizáló Czető Ádám hangja feltűnően vékony.
7/7 anonim válasza:
Sokszor még az esetek (betegségek) is ugyanazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!