Mi lehet ennek a kosztümös sorozatnak a címe?
Régen láttam ezt a sorozatot Tv-ben szerintem még a 90-es években.
Talán a XVIII. században játszódik, igazi kosztümös film. Csak a sztorira emlékszem nagy vonalakban.
Van egy fiatal szegényebb sorsú szerelmespár (helyes srác és szép vörös hajú lány). A srácba beleszeret egy nemes kisasszony, és addig jár a srác nyakára, míg elcsábítja és terhes lesz tőle.
A srác szerelme (vörös csaj) bánatában összeszűri a levet egy idegen férfival és ő is terhes lesz, ettől az idegentől.
Ám a szerelmesek megbocsátanak egymásnak és összeházasodnak.
Eltelik sok év, megszületnek a gyerekek, akik egymásba szeretnek. A régi titkok napvilágra kerülnek, és már csak az a kérdés, hogy testvérek-e a szerelmesek.
Bevillant a sztori, és sehogy sem találok rá a sorozatra. Úgy emlékszem nem egy film volt, hanem egy pár részes sorozat.
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni!
Szerintem próbálj rákeresni a szereplőkre a Google-ban, ha emlékszel az arcukra... Biztos nem fog egyik pillanatról a másikra menni, de ez a legjobb esélyed. Ha egy színész neve már megvan, imdb-n, wikipédián meg lehet nézni, milyen filmekben szerepelt, és meglesz a sorozatod. :)
Sok sikert!
Nem emlékszem se színészek, se a karakterek nevére. Azt sem tudom pontosan melyik országban játszódik a sztori, se azt, hogy angol, amerikai, esetleg francia filmről van-e szó.
Ezért tettem fel ide a kérdést, hátha a sztoriról beugrik valakinek.
Végignéztem már egy csomó listát, és amire emlékszem a sztoriból, az alapján próbáltam keresni Google-ban. Semmit sem találtam.
Az a baj, ha nincs meg legalább egy színész, karakter, helyszín neve, csak a történet alapján szinte lehetetlen megtalálni a filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!