Szerintetek végül fogják adni a The Owl House című rajzfilmsorozatot Magyarországon?
Figyelt kérdés
A sorozat 2020. január 10-én debütált először a Disney Channel-en. Magyarországon szintén a Disney Channel vetítette volna 2021. január 2-tól, de később kiderült, hogy nem adják le.
Ennyi van róla a Wikipédián, és én kíváncsi vagyok, hogy képesek e leadni egy olyan sorozatot a Disney-n melynek főszereplője biszexuális, akiért odáig van Amity, aki pedig meleg.
2021. febr. 19. 17:35
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, de Facebookon elkezdték szinkronizálni amatőrök, saját szórakozásra, szóval lehet, hogy valahol meg tudod nézni:)
2/5 A kérdező kommentje:
Ohhhh angolul már rég megnéztem, nem is egyszer, mert imádom, csak kíváncsi vagyok...
2021. febr. 19. 17:51
3/5 anonim válasza:
A Voltron: A legendás védelmező végéről a homoszexuális csókot kivágták, mikor a tv-ben leadták. (Másodszorra. Első alkalomkor azt hiszem elfelejtették)
Ilyen mentalitással szerinted mennyi az esélye a szinkronnak?
4/5 A kérdező kommentje:
Hát ez azért szánalmas. Pedig reménykedtem benne...
2021. febr. 19. 20:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!