Ha ez lenne a MARVEL következő történet szálja, mit szólnátok?
Amit itt majd leírok az 100% ban én találtam ki és egyes dolgok nem túl megvalósithatók de mondom.
A bosszúállókoz csatlakozik egy lány akit hívjunk most Leának. Kinézete, kora és ereje hasonlít Wandáéhoz. Mint kiderült ő Natashával együtt nőtt fel, szinte testvérek voltak (Leának nincs köze a vörös szobához) . Szerelme Pietro volt. Viszont ő nem tudta h mindketten meghaltak. egy alkalom során amikor bruce mesélt az előző küzdelmeikről, szóba jött Natasha és Pietro is. Megtudta h meghaltak és ekkor bevillant neki erről mind Clint tehet. (szerinte) . (mert ugye Pietro is feláldozta magát Clint miatt) Erre Lea az erével felemelte Clintet és hát.. megfojtja. Ekkor kitalálta h vissza akarja őket hozni. talált is erre megoldást de nagy áldozatokkal járt. Bedühödése a gyász miatt olyan súlyos lett, hogy bolygókat kezdett szétmorzsolni. Már a fél univerzumot szétszedte amikor a bosszúállók is megérkeztek. Sajna nem tudtak mit csinálni, Lea túl erős volt. (most felmerület a kérdés, Lea miért volt ennyire erős?!) Bruce És a bosszúállók kutatni kezdték ezt. és nagyon nagy dologra bukkantak. Lea valójában maga a végtelen kövek.
Mikor az idő kezdetén létre jöttek a kövek láttuk mi lett a vége így hát a kövek emberi alakot vettek fel, Lea testében.
Lea mindent elpusztított és rájött h Natet ha lehetetlen visszahozni, mivel benne van a kő ami miatt Nat meghalt. Leából meg a kőveket kiszetedni nem lehet mert olyan lenne mintha a szívét szednék ki. Mikorra tényleg mindenkit megölt a világon ott még Wanda aki segítette a dolgokban (ő is gyászolt ugyebár) De a végén rájött h ő ezt nem teheti meg a világgal. Leát is próbálta rávenni erre de nem sikerült, így hét Wandát is kénytelen volt megfojtani. Lea ott lebegett az űrben csodaszép páros trónon ülve. Nézte a világot amikro Pietro megjelent mellette.
-Megtettem- mondta Lea Pietrora nézve.
-Meg-nézett vissza Pietro.
-Mostmár uralkodhatunk együtt! - nézett könnyes szemmel Lea az űrbe nézve.
-Hol? - nézett Pietro halál komolyan Leára könnyes szemmel - Nem csinálhatod ezt! Nem helyes.
-Tudom , de de... - nézett Lea a messszi semmibe, látta h mindenhol mindenki meghalt; miatta. Mégis hol uralkodnánk?! gondolta magában és Pietróra nézett - Szeretlek
-Én is te ha tényleg szeretsz, csináld vissza, MOST!! - Nézett Pietro Leára és legurult egy könnycsepp az arán.
Lea erre nem válaszolt, csak potyogó könnyekkel felemelkedett a levegőbe. a teste fénylett mint az összes égitest egyszerre, a szivárvány színeiben. Mégegyszer utoljára ránézett Pietróra és utolsó szava az volt -Értünk - ekkor elmosolyodott, legurult az utolsó könnyszeppje és felrobbant a teste. A kövek erejével vissza adta az életet mindenkinek és így a kövek is elpusztultak.
Pietrót azonban visszatudta hozni, maga helyett.
A robbanás után Pietro a földön, a bosszúállók főhadiszállásán találta magát.
Megtette - mondta Pietro Wandára nézve és megölelték egymást sírva.
A föld megmenekült mert a gonosz lett maga a 'hős'
Na mit gondoltok erről?
Azt, hogy ez fanfiction, és semmi helye a hivatalos Marvel világban, legyen szó filmekről, vagy akár képregényekről.
Számomra ez egy cseppet gagyi hatású tinidráma, ami érthetően nem érdekelné a nagyközönséget. Wattpadon biztos olvasná pár ember, de amúgy értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!