Az hogy volt egy ugyan ilyen elmebeteg exem. És hideg rázva néztem a sorozatot:DD
Amúgy szerintem elég sokmindent lehet belőle tanulni pl hogy ne bízz meg mindenkiben, hogyan szűrd le ha valaki pszichopata stb

Talán az a tanulság, hogy mennyire nyitottan élünk a közösségi felületeinken. Mennyire kiszámíthatóvá, "olvashatóvá" válunk azáltal hogy szinte mindent kiposztolunk. Joe egy beteg,manipulatív, roppant intelligens figura, aki képes felismerni azokat a jegyeket, amik útmutatóként vezetnek el az adott nő személyiségéhez, kiismerve azt.
A srác éppen ezért veszélyes, mert olyan személyiséget, álarcot ölt, amilyenre a kiszemelt nő vágyik. Az első éved nagyon erős, újszerű és izgalmas volt. Kár volt a folytatás szerintem.
Érdekes hogy a főszereplő színész, rengeteg rajongói levelet kapott olyan nőktől, akik arra kérték kövesse őket is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!