Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért nem adják mostanában?

Vinkó Márton kérdése:

Miért nem adják mostanában?

Figyelt kérdés

A Nickelodeon-on ment a Bella és a Bulldogok c. sorozat. Mostanában egyáltalán nem adják.

(nagyon hiányzik és nincs fent sehol)

2021. febr. 18. 23:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Nem büntetnek meg senkit? Nem egy ember állt bíróság előtt emiatt!

Ezeket olvasd át:

[link]

[link]

[link]

2021. febr. 19. 12:52
 12/24 A kérdező kommentje:

Ohh, és ezeket nem is láttam (lehetséges, hogy esetleg a Blikkben láthattam, de nem nagyon hittem el, mert úgy vettem, hogy egy pletykaoldalon írták ezt...).

Amúgy nem szeretném ezt a vitát így folytatni. És egyébként örülnék is neki, ha nem lenne szükség mindennek a lemásolására.

Csak amiatt lennék szomorú, hogyha egy ilyen licensz csak egyszeri lenne, és akkor soha többé (az életben) nem lehetne megnézni. (amúgy valójában csak nem szoktam beszélgetni ilyen szerzői jogokról)

Emellett azt szeretném, ha valaki támogatna (ezt a kérdést is részben ezért írtam, remélvén, hogy állnak majd mellettem...).

2021. febr. 19. 13:06
 13/24 anonim ***** válasza:
De nem vitáztunk, beszélgettünk! :)
2021. febr. 19. 13:16
 14/24 A kérdező kommentje:
Igazából csak örülnék neki, ha még valaha az életben meg lehetne nézni.
2021. febr. 19. 13:20
 15/24 anonim ***** válasza:

Itt pl meg tudod nézni az egyik részt, ez a hivatalos oldalon van, tehát legálisan tudod megnézni:

[link]

2021. febr. 19. 13:30
 16/24 A kérdező kommentje:
Arról tudok, de remélem azért, hogy majd egyszer "feltámasztják", mint nemrég az ICarly-t.
2021. febr. 19. 13:32
 17/24 A kérdező kommentje:
Amúgy félreérthetően írtam, hogy "akkor töltsék fel valahová", mert nem úgy értettem, hogy ők (ha mégis, akkor esetleg a hivatalos oldalukra), hanem hogy sajnáltam, hogy nem volt senki (a nézők között), aki rögzítette és felrakta volna valahová. Amúgy össze voltam zavarodva, de tisztáztuk itthon, hogy az számít bűnözésnek, ha valaki ellopja az anyagot azért, hogy pénzt gyűjtsön vele.
2021. febr. 19. 21:56
 18/24 A kérdező kommentje:
Amúgy most már az az egy rész sem elérhető többé :(
2022. aug. 4. 22:34
 19/24 A kérdező kommentje:
Pedig úgy szeretném újranézni az egészet :(
2022. aug. 6. 21:10
 20/24 A kérdező kommentje:
Amúgy meg, kedves első válaszoló, nem tudod, hogy milyen rossz, ha egy sorozat így eltűnik a föld színéről?! Volt egyáltalán ilyen sorozatod valaha?
2023. jan. 15. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!