Mi a címe ennek a filmnek?
Figyelt kérdés
2015-ben láttam, de nem tudom hogy akkor új film volt-e, vagy sem. Nem emlékszek a sztorira, mert csak egy rövid részletre emlékszek. Egy lányról szólt, aki (lehet hogy) nevelőintézetben nőtt fel, erősebb volt a korosztályánál, és okosabb is. Terhes lett (lehet hogy megerőszakolták) és amikor megszült, egy röntgenfelvételen kimutatták, hogy heréje van. A kisbabája eltűnt/ellopták. Az orvosok vagy az orvos akarata ellenére fiúvá műtötte. Amire emlékszek még, az az, hogy egy bárba be ült inni, és egy ott dolgozó férfival beszélget. Elmondja neki a történetét, és kiderül hogy a férfi időutazó, és a kisbabáját akit elloptak, ő lopta el, vissza ment a múltba, és lerakta abban az időben, és ahhoz az intézet ajtajához ahol magát az átműtött csajt is találták. Szóval ebből azt szűrtem le, hogy talán ‘önmagát szülte meg’. Lehet rosszul emlékszek erre, de fogalmam sincs melyik film volt ez. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném! :)2021. febr. 18. 15:44
1/2 anonim válasza:
Nekem az Időhurok jutott eszembe az összefoglalódból, nem biztos hogy az a film (mert nem láttam, de többektől halottam hogy a csávóról kiderül hogy ő személyesíti meg az anyját, apját mit tudom én még kiket) kész agybaj. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Igen! Beírtam a google-be, és a szereplőkről egyből eszembe jutott a film! Köszönöm szépen! :) ☃️
2021. febr. 18. 16:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!