Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az alábbi kérdések valamelyiké...

Az alábbi kérdések valamelyikére van magyarázatod a Post Mortem c. filmmel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, kellőképpen tudtam értékelni a filmet, de lennének kérdéseim, mert a következő dolgok nem világosak számomra. (Ha még nem láttad a filmet, spoilerveszély!)

1) Ha Tomást megmentette Marcsa de neki kellett volna átvinnie az ittragadt lelkeket, az azt jelenti, azok mégis itt maradtak?

2) Ez az egész démonjárásszerűség abbamaradt volna, ha eltemetik végre a holtesteket?

3) Ha ezek az árnyszerűségek nem a halott falusiak lelkei, miért pont ebben a faluban gyűltek össze?

4) Ha a következő faluban is ez az állapot, Tomás és Anna hogy fogja megoldani? El kell játszania Tomásnak megint a kishalált?

2021. febr. 18. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Hol nézted a filmet?
2021. febr. 18. 18:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia, én tegnap láttam a filmet. Hát, gyakorlatilag semmi nem derül ki belőle:D

Igazából csak annyit nem mondanak el, hogy a démonok/árnyak/ kicsodák, micsodák, mit akarnak, miért ölnek. Az sem, hogy miért pont Tomás kell nekik, miért nem viheti át őket valaki más, akit megölnek (mert hogy megöltek több embert is), és az sem, hogy az miért oldotta meg a konfliktust, hogy Tomást kihúzták az elsüllyedő házból.

2021. márc. 29. 13:49
 3/6 anonim válasza:
100%
A film végéből ítélve lesz folytatása, ami remélhetőleg mindenre magyarázatot fog adni. Nekem nagyon tetszett ez a film, teljesen egyedi.
2021. ápr. 5. 02:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy Én értelmeztem: A falu papja haldoklott, ezért az egyik nőci megidézett valamilyen szellemeket, hogy megmentsék a papot. Azok jöttek és segítettek, de már maguktól nem tudtak visszajutni a túlvilágra, ezért, jobb híján elkezdték gyilkolászni a falubelieket, hogy azokkal menjenek vissza. Gondolom, akiket kinyírtak azokkal átjutott némelyik, de sokan voltak, így kellett még egy kis ramazurit csapni. RIP Lacika

Valaki nem tudja a kutyával mi történt? Remélem őt nem nyírták ki :-D

2021. aug. 23. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a magyar filmesek technikailag nagyon jók, operatőr, vfx, zene. De művészileg - rendezés, írás - egy nagy nulla a legtöbb.

1) ha ez egy falu, hol vannak az állatok?

2) miért kellett a gyereknek zsákot hordania?

3) mi a víz a falakon?

4) ezek a lények miért másznak a falakon, tetőn? a szellemek nem szoktak, vagy ezek démonok?

5) a nő miért volt a kéményben?

6) a kislány szinte végigvigyorogja ezt a horror filmet

7) Lacika miért jártkált mint egy élőhalott?

8) a falusiak miért utálták Thomast?

9) a film végi megoldást miből következtette ki a főhős?

10) a srác és a lány miért ragaszkodik annyira egymáshoz?

11) mikor a pajtában feláll az a bábuhadtest, és Tomas megáll előttük, akkor az egyik "szellem" úgy néz ki mint a kislány, és Tomasnak ront, miközben a kislány valójában ott áll mögötte az ajtóban, de miért?

12) azt mondja a srác, mikor megtámadják a falut: mindenki a templomba! - de miért, amikor egy órán át azt láttuk, hogy a házak tele vannak keresztel és Szent Anya képekkel, és ott is megtörténnek a furcsaságok, akkor a templom mitől véd meg? Miután az egész falu bebújik a templomba mert a buta főszereplő azt mondta, eltelik kb 2 perc, és Tomás az egyik parasztház mögött találkozik velük. De miért? Ki mondta, hogy jöjjenek ki? Oké, buták.

Annyi logikátlanság van benne, és annyi adófizetői pénz. A Nemzeti Filmalap pedig támogatta. Elolvasták a könyvet? Kétlem. De a támogatást odaadták... Eszem megáll.

2021. dec. 15. 02:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

"4) Ha a következő faluban is ez az állapot, Tomás és Anna hogy fogja megoldani? El kell játszania Tomásnak megint a kishalált?"

- amúgy a film befejezésének olyasmi lett volna jó, hogy meglátják a következő falut, hallják a sikongatásokat, és azt mondja a srác: na én többet nem kockáztatom az életem - és a másik irányba mennek. De nem, ez a magyar filmes logika, most haltam meg szinte, de azért menjünk a gyerekkel a következő faluba, úgy, hogy ezekről a lényekről semmit sem tudtunk még mindig.

2021. dec. 15. 02:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!