Csak szerintem gagyi A nagy pénzrablás sorozat?
Figyelt kérdés
Most végre eljutottam addig, hogy megnézem... Esti szórakozásnak jó, de szerintem gagyi és átgondolatlan, hibákkal teli... Meg ez vicc. Olyan hibák vannak benne, átgondolatlan butyutaságok. Amúgy én például sokat nevetek rajta.
De nem egy Trónok harca, amire már az első rész után ráfüggtem és nagyon jó, végignéztem 7 évadot azonnal...
2021. febr. 17. 00:14
1/8 October15 válasza:
Ja mert a GoT-ban nem teleportáltak a karakterek, nem voltak totál életképtelenek, nem volt egyik-másikon akkora plotshield, hogy nem tudom hogy emelte fel reggelente. :D
2/8 anonim válasza:
Én amin a fejemet csóválom, az az első két évad nyomozónőjének átpártolása a Professzorhoz. Sokan avval jönnek nekem, hogy a magyarázat egyszerű, hiszen szerelmes. De hát könyörgöm, kábé nuku felépítés! Nagyjából úgy történik az egész, hogy az egyik pillanatban még azon vacillál, hogy megölje vagy letartóztassa-e, majd a kövezkező pilanatban meg hirtelen úgy dönt "Tudod, mit? Átállok.". Denver és a túsz titkárnő közötti szerelmi viszony alakulása sokkal hitelesebb, rendesen fel van építve. Lehet, hogy túl felületesen néztem a sorozatot, de nekem előbbi egyszerűen nem jött át.
3/8 anonim válasza:
Nyomozónő egy bántalmazó kapcsolatból került másikba. Első férfi, aki akkor sem bántotta amikor oka lett volna rá, csak amikor az életét fenyegette. Hát nem tudom. Azért van benne valami. De az autó kerekét és a szélvédőt azt kilőhette volna!
4/8 anonim válasza:
Messze van a gagyiyól a gagyi az a Zimmer Feri és a barátok közt.
5/8 anonim válasza:
A gagyitol rohadt messze van baratom.
6/8 anonim válasza:
Fú.. Az itt járok 1/3a szerint nincs messze? Ééérdekes.
7/8 anonim válasza:
Én se mondanám gagyinak, de átgondolatlan dolgok vannak benne ezerrel. Ez az egész érzelmi szál, aminek a feszkót kéne növelnie, egyszerűen amatörré teszi az egészet. Amennyire dícsérte mindenki, akkorát is csalódtam benne.
8/8 anonim válasza:
Pontosan mire gondoltok átgondolatlanság alatt? Szerintem a terv minden egyes részlete logikusan meg volt tervezve
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!