Lia2003 kérdése:
Meteor Garden-hez hasonló sorozat?
Figyelt kérdés
Nemrég fejeztem be ezt a sorozatot és hát azt kell hogy mondjam hogy imádtam!(bár az utolsó 2 rész egy kicsit fura lett SZERINTEM).Arra vagyok kíváncsi hogy esetleg vannak-e még hasonló sorozatok,hogy pl egy átlagos lány(nem kell pontosan arról szóljon hogy egyik szegény másik gazdag)megismerkedik 1 vagy ebben az esetben akár 4 fiúval és onnantól jönnek a romantikus,drámai izgalmas részek.Akármennyi rész lehet,és örülnék hogyha nem lenne annyira régi.És mint említettem nem muszáj pont olyan legyen mint a fent említett sorozat csak hasonló.(láttam már a Boys over flowerst és a Hana yori dangot is hogy ez legyen letisztázva) És persze KOREAI VAGY KÍNAI legyen és romantikus!Remélem nem nagy kérés,válaszokért hálás lennék :) Minél több,annál jobb! (minden kategória jöhet,romantikus mellet)2021. febr. 15. 21:06
1/5 anonim válasza:
Ezeket a sorozatokat imádtam bár ezek között van fantasy. Nem mindegyikre illik a leírásod de szerintem egyszer érdemes ezeket is megnézni:). Remélem tudtam segíteni.
Cinderella and four knights(2016)koreai
Meow the secret boy(2020)koreai
Just want to see you smile(2018)kínai
The heirs(2013)koreai
The brightest star in the sky(2019)kínai
Cheer up(2015)koreai
Extraordinary you(2019)koreai
2/5 anonim válasza:
Kérdező te eddig milyen ázsiai sorozatokat láttál ami tetszett és ajánlod?:)
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát én elég sok sorozatot láttam már,párat felsorolok amik nekem bejöttek.What's Wrong with Secretary Kim(Koreai),Love Designer(Kínai),Crash Landing on You(Korea),Mad Dog(Korea),The Smile has left your eyes(Korea)Dragon Day,you're dead(Kína) (ezt mg nem néztem meg teljesen,de eddig bejön,mert egy kicsit hasonlít a kérdésemben szereplő sorozathoz)Kill me,Heal me(Korea)
2021. febr. 15. 21:53
4/5 A kérdező kommentje:
De persze aki még tud,mindenképp írja le! :)
2021. febr. 15. 21:55
5/5 anonim válasza:
#3 Párat láttam ezek közül amit írtál a többit majd felírom magamnak köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!