Netflix, HBO, vagy MUBI?
Én a netflixet jobban szeretem , minden nap használom . Nekem megéri.
Hbo go -nk nekem úgy van h kb 100 forintot kell érte fizetnem mert volt valami ilyem csomag. És pont ezért van hbo m de amúgy nem szoktam használni. Igazából minden film amit megszeretnék nézni, tuti nincs fenn hbo n max. netflixen.
Én a netflixet ajánlom , jók a tartalmak
#6os vagyok
Hbo: előny- én itt csak a Stargirl sorozatot és a Jojo nyuszi filmet láttam meg még egy két másikat. Ezek tetszettek és jók voltak.
hátrány- szerintem elég gyenge a kínálat. Nem tudom h fiú vagy e vagy lány és hogy hány éves. Ha kb a 15-25 kategóriában vagy akkor szerimtem nem erre érdemes előfizetned
Netflix előny- Rengeteg jó sorozat/film , mind felnőttnek , gyereknek , tininek .
Hátrány- igazából én nem találkoztam nagyon hátránnyal max. annyi h ha a legalapabb csomagod van akkor mindössze 480p s a felbontás ami telón még csak-csak elmegy de tv n elég rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!