Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Marvel fanok! Csak nekem...

Marvel fanok! Csak nekem olyan mimtha már láttam volna a fekete özvegy filmet?

Figyelt kérdés

Úgy értem, annyiszor láttam már az előzeteket, néztem előzetes elmezést és már olyan régóta várok a filmre, hogy már szint olyan mintha láttam volna.

Ez csak velem van így?

2021. febr. 14. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
34%

Ezt fogja elérni a stúdió. Tolják csak, halasszák a végtelenbe és tovább (itt fizetek fél dollár jogdíjat Buzz Lightyearnek), amíg az emberek többsége azt is elfelejti hogy létezik ilyen film és a kutyát nem dogja érdekelni. A kapzsiságuk, mérhetetlen pénzéhségük olyat fog visszaütni mint ház. A Wonder Woman 1984 már megmutatta hogy járnak, jó nagyot bukott az is, de a Disney még tovább tolja az Özvegyet.

Lelkük rajta. Most megmondom, akkora bukás lesz mint ház. Ha nem azt lesték volna hogy ezt is ezermilliárdos profittal hozzák le, és nehogy akár 10 centet is bukjanak a rekord bevételeken, miközben annyi pénzük van hogy 20 filmet is elkészíthetnének full ingyen.... nos, akkor megérdemlik hogy ez teljes egészében visszafele fog elsülni, és az eddigi legcsúnyább bukást könyvelik majd el, ami jó ha a költségeit visszahozza.

Az emberek nem hülyék, és nem várnak örökké. Engem pl. a Végjáték után óriási hype-ban tartott ez a film (ahogy még tavaly ilyenkor a Wonder Woman 1984 is), mostanra már kis túlzással el is felejtettem hogy lesznek, eltűnt az érdeklődésem, nem izgatnak és egészen biztosan nem megyek el moziba megnézni ha ott fogják adni őket.

Ha a Disney egy minimális szolidaritást vállalt volna, mikor tudják hogy JÁRVÁNY VAN, SÚLYOS, és a kapzsiság helyett ez egyszer engednek annyit hogy mozi helyett kiadják streamingen vagy DVD-n vagy akármin, amikhez nem kell social contact, akkor tuti lett volna elég bevételük (még ha nem is rekord, az nyilván nem) mert a rajongók értékelték volna hogy van mit nézni karantén idején is. Igen, sokan lekalózkodták volna, de a többség nem.

Ehelyett a Disney önző és akár 50 évet is tolja csak hogy biztos max profitjuk legyen. Csak hogy csúnyán be fogják nézni, már ha holnap kiadnák is bukta lenne, nem hogy majd kitudjamikor, mire kinyitnak a mozik. Meg is érdemlik egytől egyig. Én csak Scarlett Johanssont sajnálom, ő nem ezt érdemli hiszen szívét lelkét beleadja minden filmjébe. Érte kár. A többi "fejes" viszont örülök hogy pofára fog esni jó nagyot. Nem fog a közönség örökké várni csak hogy ők megint milliárdokat kaszáljanak mikor van már nekik épp elég. Tehetnek egy szívességet.

Ha a Black Widow akkor kijött volna amikor kell, akkor biztosan vagy elmentem volna moziba, vagy kifizettem volna a streaming díjat, esetleg megveszem DVD-n. Ezek után marad a torrent vagy majd amikor adja a tévé. Középső ujj Mikegér kapzsiságának.

2021. febr. 14. 01:44
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia! Látom eléggé lelettél pontozva, pedig amúgy igazad van.

Nagyon vártam a kiírt dátumra a filmet aztán eltolták novemberre, már levolt szervezve h akkor én ha törik ha szakad, megyek a filmre. Aztán most megint etolták idén májusra, de sanszos h megint tolják majd.

És szerintem rengeteg fekete özvegy nagyot csalódott , de ettől függetlenül várom a filmet de már tényleg olyan minta láttam volna...

2021. febr. 14. 09:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Fekete özvegy fan*
2021. febr. 14. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!