Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valakinek van ötlete ,hogy...

Valakinek van ötlete ,hogy miért nem működik nálam a videa?

Figyelt kérdés
Októberbe még működött de most valamiért nem hajlandó megnyitni a weboldalt a gépemen és a telefonomon se.

2021. febr. 10. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Nálam működik,úgyhogy valószínű a te eszközöddel van baj

Bár nekem telefonon és laptopon is bejön,a tableten kivételesen nem

2021. febr. 10. 15:24
 2/7 A kérdező kommentje:
és Nincs ötleted hogy mi lehet a gond?
2021. febr. 10. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Milyen böngészőt használsz?

Nálam is ez a helyzet, legalábbis Chrome alatt. Csak forog a poros karika, de nem indul el a film. Kipróbáltam más böngészővel és pl. a Pale Moon alatt működik.

2021. febr. 10. 16:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát nekem a tableten meg pont ez az,nem forog a karika mintha lefagyna de régi tablet ugyhogy jogos

#2 én pl. Chromeot használok de nekem bejön

1es vagyoj

2021. febr. 10. 17:50
 5/7 A kérdező kommentje:
#2 Chrome-t használok de próbáltam már Firefoxon is de egyiken sem tölt be. ezt szokta kiírni: "A(z) videa.hu túl hosszú ideje nem válaszol." Tök rossz mert a sorozatom második fele csak ott van fent.
2021. febr. 10. 22:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Más műsornál is ugyanez van? Egy csomó mindent töröltek a Videáról (meg máshonnan is), de azt másképp jelzi.
2021. febr. 10. 23:48
 7/7 A kérdező kommentje:
Netudom mi volt, de most már működik. Szóval köszönöm mindenkinek aki próbált segíteni.
2021. febr. 11. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!