Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek meg fogják ismétel...

Szerintetek meg fogják ismételni valaha az Űrgammák című sorozatot? Gyermekkorom meghatározó sorozata volt, nagy kedvenc volt. :) Szívesen végig nézném :)

Figyelt kérdés

2021. febr. 10. 13:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

Jó volt, és része a magyar scifi és filmtörténetnek, bár én nehezen tudom elválasztani részben személyes éllettörténetemtől, részben pedig az adott korszaktól.

Egyébként én történelmileg eléggé utáltam

a 90-es éveket: én a kommunizmus valamiféle szerves módon megtisztuló és természetessé váló, afféle kozmikus változatában hittem, ezt olvastam ki az ember őstörténetéből is, és a jövőbeli lehetséges globális kihívásokból is.

Nekem az űrgammák sem pro, sem kontra nem volt annyira felkavaró: sem nem rajongtam, sem nem utáltam, egészében véve viszont egy bájos kísérletnek tarottam, aminen a fő értéke az volt, hogy egy érdekes fintorát adta magának a kornak, amiben született.

Sajnos túl korán futott ahhoz, hogy magánemberek birtokában meglegyen az összes rész (akkor még nem az volt az internet ami ma), az eredetiek meg nem tudom le lesznek-e újra adva.

2021. okt. 11. 00:19
 12/16 anonim ***** válasza:
1-es Válsz író: Én nézetem! És a koncertekre is elmentem. Sőt nekem nagyon is tetszett. - 11-es válaszíró. Amikor ez az Űrgammák sorozat ment a tévében 1995. november 10 - 1998 december 18. Akkor már létezett a VHS videómagnó. És akinek volt VHS videómagnója az akár fel is tudta venni. Persze sajnos nekem nem volt VHS magnóm. De azért a technika már létezett amivel fel lehetett venni műsort a tévéből. Az internet meg 1995 augusztusában indította el az akkori Matáv, ami most Magyar Telekom néven van. Tehát az Űrgammák idején volt már internet is. Csak még az Űrgammák idejében nem volt ennyire el terjedve az internet.
2022. jún. 29. 17:50
 13/16 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Már a 80-as években létezett VHS videomagnó, nekünk is volt...
2022. jún. 29. 23:12
 14/16 anonim ***** válasza:
Én néztem. Mindig reméltem hogy lesz benne valami jó. De sosem lett. Szar volt végig.
febr. 18. 14:01
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es! Ha szerinted szar volt akkor minek nézted az Űrgammákat?
febr. 18. 14:37
 16/16 anonim ***** válasza:
#15 Próbáld meg értelmezni amit írtam! Benne van a válasz.
febr. 18. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!