Szerintetek meg fogják ismételni valaha az Űrgammák című sorozatot? Gyermekkorom meghatározó sorozata volt, nagy kedvenc volt. :) Szívesen végig nézném :)
Jó volt, és része a magyar scifi és filmtörténetnek, bár én nehezen tudom elválasztani részben személyes éllettörténetemtől, részben pedig az adott korszaktól.
Egyébként én történelmileg eléggé utáltam
a 90-es éveket: én a kommunizmus valamiféle szerves módon megtisztuló és természetessé váló, afféle kozmikus változatában hittem, ezt olvastam ki az ember őstörténetéből is, és a jövőbeli lehetséges globális kihívásokból is.
Nekem az űrgammák sem pro, sem kontra nem volt annyira felkavaró: sem nem rajongtam, sem nem utáltam, egészében véve viszont egy bájos kísérletnek tarottam, aminen a fő értéke az volt, hogy egy érdekes fintorát adta magának a kornak, amiben született.
Sajnos túl korán futott ahhoz, hogy magánemberek birtokában meglegyen az összes rész (akkor még nem az volt az internet ami ma), az eredetiek meg nem tudom le lesznek-e újra adva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!