Netflixen szeretnem meghosszabitani az elofizetest, es azt irja ki hogy fizetesi hiba, mi lehet a gond?
Figyelt kérdés
Egy regebbi kartya volt megadva eddig, de iden januartol mar egy ujat hasznalok, lehet nem ismeri meg fel vagy hol tudnek egy uj kartyaszamot aktivalni?2021. febr. 6. 22:13
1/5 anonim válasza:
Igen, biztos, hogy nem fogadja el így a régi kártyát. A "Fiók" fülön belül a "Fizetési információk kezelése" résznél tudod megváltoztatni a kártyaszámot.
2/5 anonim válasza:
Nekem napok óta a PayPal-el csinálja ugyanezt....
3/5 anonim válasza:
2.: Ha nincs neked is új kártyád, akkor lehet, hogy az a baj, hogy idén megváltoztak az internetes fizetés feltételei. Erről a bankod oldalán tudsz érdeklődni, hátha azzal van a probléma.
4/5 anonim válasza:
Nincsen. Nekem ezt írja. Igazad van.
"Előfordulhat, hogy a vásárlásnál problémába ütközik, ha egy másik kártya mögé regisztrálja az Erste-kártyáját. Ilyenkor azt láthatja, hogy nem tudjuk teljesíteni a fizetést. Ez akkor fordulhat elő, ha a szolgáltató, akin keresztül fizetni szeretne, nem felel meg az erős ügyfél-hitelesítés követelményeinek.
Mit kell tennie, hogy sikerüljön a vásárlás?
Fizetésnél használja közvetlenül az Erste-kártyáját"
Csak az a baj, nekem Maestro kártyám van és az sehova sem jó...
5/5 A kérdező kommentje:
Az első kommentre válaszolva, ugyanaz a helyzet, mivel ha kiirja hogy frissitsem a fizetesi dolgokat, ugyanoda a fiok menupontba kerulok ugye.. ott irja ezeket ki sajna
2021. febr. 9. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!