Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Netflixen szeretnem meghosszab...

Netflixen szeretnem meghosszabitani az elofizetest, es azt irja ki hogy fizetesi hiba, mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
Egy regebbi kartya volt megadva eddig, de iden januartol mar egy ujat hasznalok, lehet nem ismeri meg fel vagy hol tudnek egy uj kartyaszamot aktivalni?

2021. febr. 6. 22:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biztos, hogy nem fogadja el így a régi kártyát. A "Fiók" fülön belül a "Fizetési információk kezelése" résznél tudod megváltoztatni a kártyaszámot.
2021. febr. 6. 23:17
 2/5 anonim válasza:
Nekem napok óta a PayPal-el csinálja ugyanezt....
2021. febr. 7. 11:41
 3/5 anonim ***** válasza:
2.: Ha nincs neked is új kártyád, akkor lehet, hogy az a baj, hogy idén megváltoztak az internetes fizetés feltételei. Erről a bankod oldalán tudsz érdeklődni, hátha azzal van a probléma.
2021. febr. 7. 14:19
 4/5 anonim válasza:

Nincsen. Nekem ezt írja. Igazad van.

"Előfordulhat, hogy a vásárlásnál problémába ütközik, ha egy másik kártya mögé regisztrálja az Erste-kártyáját. Ilyenkor azt láthatja, hogy nem tudjuk teljesíteni a fizetést. Ez akkor fordulhat elő, ha a szolgáltató, akin keresztül fizetni szeretne, nem felel meg az erős ügyfél-hitelesítés követelményeinek.

Mit kell tennie, hogy sikerüljön a vásárlás?

Fizetésnél használja közvetlenül az Erste-kártyáját"

Csak az a baj, nekem Maestro kártyám van és az sehova sem jó...

2021. febr. 7. 14:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Az első kommentre válaszolva, ugyanaz a helyzet, mivel ha kiirja hogy frissitsem a fizetesi dolgokat, ugyanoda a fiok menupontba kerulok ugye.. ott irja ezeket ki sajna
2021. febr. 9. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!