Szerintetek melyik a legjobb vígjáték sorozat?
16-os: bármilyen populáris szarban bevállalják, ha van mani. A tudományos utalásoknak meg mi köze ahhoz hogy vicces vagy sem? :D
Nem hiszem hogy pl. egy világhírű fizikus vagy egy milliárdos a gázsiért szerepelt volna a sorozatban.
Ezek közül:
-Így jártam anyátokkal (régebben néztem)
-Jóbarátok (ezt még fiatal koromban adták, akkor viszonylag szerettem)
-Jim szerint a világ (tesóm nézte, így én is kaptam belőle. Egész jó azért a maga módján)
-Mr. Bean-t még ideírnám Maga a sorozat és a rajzfilm is elég vicces. Nekem az egyik kedvencem volt. Még most is szeretem.
Nem vagyok odáig a vígjátékokért. Sem filmekben sem sorozatokban. De ezeket kedveltem.
Agymenők, Férjek gyöngye, Mike és Molly, Két Pasi meg egy kicsi, Csengetett Mylord: nem szerettem egyiket sem. Az első 4 számomra erőltetett, az utóbbi meg szimplán angol humor, amiért nagyon nem vagyok oda. Persze igen, a Mr. Bean is angol. De annak van egyfajta stílusa. Az bejön.
Nevem Earl
Hogy ne éld az életed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!