Netflix ingyenes próba hónapot mennyi idő után kapsz újra?
Figyelt kérdés
Nem spórolni akarok, de elvileg 2019 augusztusban csináltam és nekem azt mondták, hogy most újra jár...2021. febr. 4. 20:50
2/11 A kérdező kommentje:
Elvileg igen, meg mivel új Pay Palt kell, mert a régi sincs, így elvileg jár...
2021. febr. 4. 20:53
3/11 A kérdező kommentje:
Nem sikerült beállítani az előre elfogadott kifizetéseket.
Lépjen vissza a kereskedő oldalára, majd válasszon másik fizetési módot.
Ezt miért írhatja ki?
2021. febr. 4. 21:11
4/11 anonim 

válasza:

1 kártyára csak egyszer jár ingyenes hónap utána fizetni kell.
De kérdem én, nem éri meg az a kb 3000 Ft havonta? Annyi tartalomért ajándék ennyi pénzért. Ne legyünk már ennyire zsugorik.
5/11 anonim 

válasza:

Akinek meg nincs ennyi pénze (mert Magyarországon ez valós lehetőség), az spóroljon a Balázs show-ban is hirdetett "tojjentezéssel".
6/11 A kérdező kommentje:
Ki akartam fizetni, de ezt írta ki.... Mit kell lehurrognod.
"Nem sikerült beállítani az előre elfogadott kifizetéseket.
Lépjen vissza a kereskedő oldalára, majd válasszon másik fizetési módot."
2021. febr. 5. 10:06
7/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudok fizetni :( Nem enged, se kártya, se PayPal
2021. febr. 5. 14:23
8/11 anonim 

válasza:

Akkor miért nem a netflix supportot keresed meg ezzel a problémával?
9/11 anonim 

válasza:

5# Olyan szépen eljutottunk addig, hogy gyakorlatilag ha van pár ezresed havonta, nem éri meg torrentezni, mert kényelmetlen stb. Most pont ugyanott fogunk tartani, hogy mindenki lopja a tartalmat, mert itt hozzá sem férünk. Csak nehogy olyan szigor legyen egy idő után itt is a torrentre válaszul, mint nyugatabbra..
10/11 A kérdező kommentje:
Azóta sem tudok regisztrálni...
2021. febr. 6. 19:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!