Lesz 18. évad a Grace klinikából?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek, hogy lesz e új évad belőle. Szerintetek milyen lenne, ha lenne? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!2021. febr. 3. 22:21
1/3 anonim válasza:
Hat mivel ezt tuti vegighaldokolja, vagy azzal vege is lesz vagy meggyógyul és kell több evad osszejonni hayes-szel
2/3 anonim válasza:
Én olvastam egy olyan teóriát hogy az lenne a vége hogy valamelyik lánya olvassa fel meredithnek a naplóját (olyanokat mint amit ellis is írt) mert meredith is alzheimeres lesz. Remélem nem ez lesz a vége azért de nem egy rossz ötlet. Remélem nem fogják tovább nyújtani már, nagyon sok, nagyon más mint az elején volt néhol ellaposodott is. Szerintem elég volt már pedig nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!