A Neveletlen hercegnőben szerintetek is Mia macskája a legnagyobb arc?
Drága cica kartárs, kösszenet! :) Figyu, nem kötekedésből írtam! :) Csak olvasd vissza és értelmezd, kérlek, a kérdésedet. Tényleg, mit gondoljon az, aki nem ért veled egyet, mégis válaszolna? Írja azt, hogy "a Mia cica szerintem nem nagy arc". Erre mit reagálnál? :) Hogy írja meg, mi nem tetszik benne? Ez még oké volna.
De szerintem a legtöbben tartanának attól, hogy ellenvéleményt írjanak, mert úgy van megfogalmazva a kérdésed.
Most sem kötözködésképp. Csak szeretnélek érteni.
Semmi baj. :) Tudod, én azért nem tartom amúgy szerencsésnek a megfogalmazásod, ahogy a kérdésed kiírtad, mert -bár lehet, hogy nemrég vagy ide regisztrálva és nem tapasztaltad még- tendenciózus a lepontozás az oldalon. Persze ha van rá ok, akkor rendben van.
De sokan ha kell, ha nem, lepontozgatnak válaszokat. Főleg egy ilyen megfogalmazással kiírt kérdésnél tartanak sokan -régóta idejárók- attól, hogy le leesznek pontozva pl a kérdező által, ha nem értenek vele egyet.
Nézz csak körül az oldalon. Az olyan kérdések legalább 70%ánál, amelyeknél előre választ sugall a kérdező, ez történik... De lehet, hogy a 85%ánál...
Örülök, hogy te rendes vagy. Köszi a pacsit, képzeletben viszont! :)
Akkor én megszólalok őszintén, nem is emlékszem a macskára...annyira jelentéktelen volt számomra :/ Még most se rémlik, biztos benne volt,de nem rá figyeltem.
Én tényleg bírom a kirlynőt, nagyon menő nagymama!
És mennyire csodálom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!