Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki milyen rajzfilmet ajánl?...

Ki milyen rajzfilmet ajánl? Sokat mondjatok. Lehetőleg olyant ami gyerekeknek való.

Figyelt kérdés
Lebetegedtem és itthon ülök. Màr elég unalmas tud lenni a gépezés, telefonozás, és az olvasás talán még azok közé tartozik, amiket betegként tehet az ember. Viszont a film nézés még jobb. Deeee nem jut eszembe olyan film, amit úgy több mint egy éve nem láttam és jó. Tehát lehetőleg rengeteg jó rajzfilmet mondjatok. (Amúgy nem vagyok covidos most csináltam tesztet)

2021. febr. 2. 09:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Rózsaszín párducból multkor láttam egyet; a festékeset, nagyon vicces volt

Mézga családból rengeteg széria van, van amikor Köbükivel vannak, van egy másik, amikor Vakáción van a Mézga-család, van amikor Aladár különös utazásai

Varázslatos iskolabusz

Egyszer volt az ember, stb.

Franklin (teknősös; eredeti az nem 3D-s, hanem sima, kiakadtam, amikor megláttam, hogy egy kövi évadot már 3Dssé tették)

Ha tudsz angolul,mert én angolul láttam ezt a sorozatot:

Ruperc maci kalandjai; de nem a legrégebbi, és nem a legújabb, hanem ami a kettő között volt, én azt ismerem; lehet,hogy valahol van szinkronos is, mert én anno ezt tv-ben láttam kisgyerekként szinkronnal, de angolul pár éve láttam youtube-on. Pl ezek, hogy Rupert meets the Queen, meg Álomföldes is van, meg ilyenek. Szal Rupert Bear

Pufóka kalandjai-t is multkor láttam netem

Van az a Bing nevű nyuszi, az 3D-s rajz, de nagyon ízléses kivitelezésben, sztori is jó; van valami Csupaszív Rubi is,nekem az is tetszett; vannak ezek a Monster High-os dolgok, ebből is láttam magyar részt;

Én kicsi pónimból én a régi sorozatot ismerem; de asszem az újból is láttam, és az is jó volt

2021. febr. 21. 22:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Merlin a csodakutya

Mucha Lucha

Bolygó kapitánya

Az igazi szellemírtók

Extrém szellemírtók

2021. febr. 21. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!