Ki milyen rajzfilmet ajánl? Sokat mondjatok. Lehetőleg olyant ami gyerekeknek való.
Rózsaszín párducból multkor láttam egyet; a festékeset, nagyon vicces volt
Mézga családból rengeteg széria van, van amikor Köbükivel vannak, van egy másik, amikor Vakáción van a Mézga-család, van amikor Aladár különös utazásai
Varázslatos iskolabusz
Egyszer volt az ember, stb.
Franklin (teknősös; eredeti az nem 3D-s, hanem sima, kiakadtam, amikor megláttam, hogy egy kövi évadot már 3Dssé tették)
Ha tudsz angolul,mert én angolul láttam ezt a sorozatot:
Ruperc maci kalandjai; de nem a legrégebbi, és nem a legújabb, hanem ami a kettő között volt, én azt ismerem; lehet,hogy valahol van szinkronos is, mert én anno ezt tv-ben láttam kisgyerekként szinkronnal, de angolul pár éve láttam youtube-on. Pl ezek, hogy Rupert meets the Queen, meg Álomföldes is van, meg ilyenek. Szal Rupert Bear
Pufóka kalandjai-t is multkor láttam netem
Van az a Bing nevű nyuszi, az 3D-s rajz, de nagyon ízléses kivitelezésben, sztori is jó; van valami Csupaszív Rubi is,nekem az is tetszett; vannak ezek a Monster High-os dolgok, ebből is láttam magyar részt;
Én kicsi pónimból én a régi sorozatot ismerem; de asszem az újból is láttam, és az is jó volt
Merlin a csodakutya
Mucha Lucha
Bolygó kapitánya
Az igazi szellemírtók
Extrém szellemírtók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!