Van egy film amit keresek, csak az elozetest lattam, de sajnos nem emlékszem rá, tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Arról szól a film, hogy van 2 lakás, az egyikbe egy nő, a masikba egy férfi lakik, és ők szomszédok, mindig Idegesitik egymást, es kozbe kiderül, hogy a kettő ház nagyon messze van egymástól, mindegyik más város azt hiszem.
Termeszetesen valahogy össze fognak jönni a film végén az hiszem.
Remélem tud valaki, segíteni, mert sajnos nem találom én :(
2021. jan. 31. 15:39
1/3 A kérdező kommentje:
Annyit elfelejtettem oda irni, hogy igazából ez Panel lakás, es Gyakorlatilag egy fal választja el őket.
2021. jan. 31. 15:43
2/3 anonim válasza:
Hogy mi?
Először azt írtad, hogy szomszédok. Aztán azt, hogy messze laknak egymástól, más városban!
Majd azt írod, hogy egy fal választja el egymástól őket.
Értelmezhetetlen, amit írtál.
3/3 anonim válasza:
Szomszédok, de másik lépcsőház, másik társasház, másik kerület, de csak 1 fal van közöttük.
Vakrandi, 2015
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!