Ajánlanátok jó Netflixen elérhető horrorokat?
Nem szeretem a paranormális, természetfeletti dolgokat, de az se baj ha olyanokat ajánlotok, viszont a paranormal activity-t ha lehet hanyagoljátok, nekem nem jött be annyira.
Az ilyen kézikamerás horror filmekért sem vagyok oda, de tényleg ha jó, és nektek tetszett, mondhattok nyugodtan.
A lényeg hogy ne a lehető leggagyibbakat mondjátok, bár ez relatív.
Slasher, pszichés oké.
Tényleg rosszul fogalmaztam, írhattok természettfeletti filmeket is, csak ezeket sokszor kimeríti a szellemes, démonos téma.
Hogy értsd, olyanokra gondolok mint pl az Éber Erdő, Sebek, Slender Man, Felelsz vagy mersz (Ezekre nem mondom hogy jó filmek, csak hogy érthető legyen.)
Szóval írhattok akármilyet, csak a film ne másfélórás ördögűzés legyen, mert azok pont nem váltanak ki belőlem szinte semmit. A fentebb felsoroltak nem pont ilyenek, és bár elemekben lehet hogy tartalmazzák azt amire mondtam hogy nem érdekel, még is másabbak, tényleg nem egy ördögűzés az egész :D
The babysitter (csak az első)
Fenn van Netflixen szerintem az eredeti Halloween, illetve a legújabb, tavalyi is.
Talán a Péntek 13 remake is ott van
Plusz van néhány Texas Chainsaw Massacre film is
Leprechaun
Köszönöm az eddigieket ^^
Az nem mondtam, hogy lehetőleg olyanokat írjatok, amihez már készült magyar felirat.
Az angolommal elmegy, de azért a legtisztább képet mégis az anyanyelvem adja
Oh bocsi, fogalmam sincs, hogy készült-e hozzájuk magyar felirat, angollal szoktam nézni:(
#3-as voltam
The purge (több része is van)
Don't breathe
Ghostland (lehet a címe miatt arra következtetsz hogy szellemes/paranormális de nem, teljesen másról szól)
Devil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!