A Vonat Busanba: Zombi Express c. filmen te sírtál?
Figyelt kérdés
Nekem volt pár pillanat, amikor igen. Például amikor a két öreg testvér elbúcsúzik az ajtónál.
Vagy amikor a végén az apa meghal.
2021. jan. 30. 01:59
1/8 anonim válasza:
Paródia. Nehéz lett volna bármit is komolyan venni/átérezni
2/8 anonim válasza:
Nekem az egyik kedvenc zombis filmem
Akkor sirtam mikor a a két testvér elbúcsúzott, amikor a terhes asszony férje meghalt , meg a legvégén a kislány apjánál
3/8 anonim válasza:
Nem, mivel utálom a zombi filmeket.
4/8 anonim válasza:
Igen, a legvégén záporoztak a könnyeim. Korábban fogalmam sem volt róla, hogy egy zombis filmen lehet sírni, de a koreaiaknak ezt is sikerült elérniük.
5/8 anonim válasza:
Nem sírtam, nem hatódtam meg, de igazán drámai lett néhány jelenet, amúgy "koreaisan".
Nagyon jó zombis film, az elmúlt néhány év egyik legjobbja! Nekem nagyon tetszett.
7/8 AnimeOtaku Love válasza:
Én is sírtam, de csak a végén. Úgy tudom van/,lesz 2. Része is
8/8 AnimeOtaku Love válasza:
Egyébként DVD van belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!