Mi lehet a film címe?
Figyelt kérdés
Tehát a film főszereplője egy nárcisztikus személyiségzavarral küzdő srác, aki még emellett szociopata is. A filmből az rémlik, hogy az anyának van egy motele és ő ott segédkezik. A srác külsőre, vékony, fekete hajú. Az maradt még meg, hogy kavicsokat szór mindig a csizmájába, hogy magasabbnak tűnjön tőle és ezért furcsán jár és azt hazudja, hogy a rendőrök ellőtték a térdeit. A film végén teljesen bekattan és hidegvérrel megöl mindenkit. Egyszer láttam a filmet Tv.-ben. Segítséget előre is köszönöm.2021. jan. 30. 01:07
2/15 anonim válasza:
Rohadjak meg, de a kavicsokra nem emlékszem a Psycho-ból! De amúgy a többi alapján Psycho is lehet.
3/15 anonim válasza:
A motelig én is azt hittem, hogy pszicho, de szerintem sem volt ilyen kavicsos rész, meg nem is járt furán. Plusz az fekete-fehér film, a kérdező talán emlékezne erre a részletre.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem a psycho. 3 "baráttal" kezdődik a sztori. Van a főszereplő, egy csaj aki kötődik hozzá nagyon de a srác csak kihasznalja, illetve egy harmadik srác, aki szerelmes a lányba. Úgy kezdődik hogy a főszereplő megol egy v két lányt az erdőben és ez a harmojuk titka marad. A csávó megismerkedik egy egyetemista lánnyal aki az apjával él, egyszer meghuzza aztán elmondja neki hogy megolt egy embert azután a lány letereli és asszem ezután kattan be teljesen.
2021. jan. 30. 12:42
5/15 anonim válasza:
Először én is a Psychora tippeltem.
De, talán a Hangok, lesz az. Abban van az hogy egy fekete hajú srác személyiség zavarokkal küzd, aztán elüt egy véletlen szarvast egy lánnyal, majd megöli őket az erdőben stb. De kavicsokra nem emlékszem.
6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az sem az :/
2021. jan. 30. 22:03
7/15 anonim válasza:
2es vagyok! Nem értem, az egyest miért kellett lepontozni! Teljesen jó tippet adott. Én is egyből arra gondoltam, de a kavicsos rész megzavart!
8/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit sem:)
2021. jan. 31. 17:27
9/15 anonim válasza:
Nagyjából emlékszel a szineszre, aki játszotta a szerepet?
10/15 A kérdező kommentje:
Külsőre talán az Amerikai pite 4.ből Stifler occsehez (Tad Hilgenbrink) tudnám hasonlítani.
2021. jan. 31. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!