Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi lehet a film címe?

Mi lehet a film címe?

Figyelt kérdés
Tehát a film főszereplője egy nárcisztikus személyiségzavarral küzdő srác, aki még emellett szociopata is. A filmből az rémlik, hogy az anyának van egy motele és ő ott segédkezik. A srác külsőre, vékony, fekete hajú. Az maradt még meg, hogy kavicsokat szór mindig a csizmájába, hogy magasabbnak tűnjön tőle és ezért furcsán jár és azt hazudja, hogy a rendőrök ellőtték a térdeit. A film végén teljesen bekattan és hidegvérrel megöl mindenkit. Egyszer láttam a filmet Tv.-ben. Segítséget előre is köszönöm.

2021. jan. 30. 01:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%
Psycho
2021. jan. 30. 05:03
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Rohadjak meg, de a kavicsokra nem emlékszem a Psycho-ból! De amúgy a többi alapján Psycho is lehet.
2021. jan. 30. 09:01
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
A motelig én is azt hittem, hogy pszicho, de szerintem sem volt ilyen kavicsos rész, meg nem is járt furán. Plusz az fekete-fehér film, a kérdező talán emlékezne erre a részletre.
2021. jan. 30. 10:21
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem a psycho. 3 "baráttal" kezdődik a sztori. Van a főszereplő, egy csaj aki kötődik hozzá nagyon de a srác csak kihasznalja, illetve egy harmadik srác, aki szerelmes a lányba. Úgy kezdődik hogy a főszereplő megol egy v két lányt az erdőben és ez a harmojuk titka marad. A csávó megismerkedik egy egyetemista lánnyal aki az apjával él, egyszer meghuzza aztán elmondja neki hogy megolt egy embert azután a lány letereli és asszem ezután kattan be teljesen.
2021. jan. 30. 12:42
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Először én is a Psychora tippeltem.

De, talán a Hangok, lesz az. Abban van az hogy egy fekete hajú srác személyiség zavarokkal küzd, aztán elüt egy véletlen szarvast egy lánnyal, majd megöli őket az erdőben stb. De kavicsokra nem emlékszem.

2021. jan. 30. 21:25
 6/15 A kérdező kommentje:
Sajnos az sem az :/
2021. jan. 30. 22:03
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
2es vagyok! Nem értem, az egyest miért kellett lepontozni! Teljesen jó tippet adott. Én is egyből arra gondoltam, de a kavicsos rész megzavart!
2021. jan. 31. 08:40
 8/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit sem:)
2021. jan. 31. 17:27
 9/15 anonim ***** válasza:
Nagyjából emlékszel a szineszre, aki játszotta a szerepet?
2021. jan. 31. 17:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Külsőre talán az Amerikai pite 4.ből Stifler occsehez (Tad Hilgenbrink) tudnám hasonlítani.
2021. jan. 31. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!