Na jó,nem is tudtam,hogy magyar is dolgozik az Euphoria készítésén. Ezeket nem pont meg kéne osztaniuk itt a médiában,mint motiváció a sok ,,celebke" helyett,hogy azért igenis ha teszel valamiért,annak megjön a gyümölcse és van esélyed?
Jah, hát az nem jó, mert nem hülyül a nép.
Egyébként a magyarok szinte mindenhol ott vannak.
Például GTA!
Annyiban igaza van az első válaszolónak, hogy szinte mindenhol ott vagyunk.
de, azért vannak ott a celebek, mert őket nézik. Kimondottan káros olyan embereket berakni a képernyőre akikről az emberek elkapcsolnak. Általában az ember 11mp alatt dönti el, hogy érdekli-e a dolog vagy sem. Ha nem akkor tovább kapcsol. És bármennyire is szomorúbb, mi érdekli jobban az embereket? Egy ember aki operatörködik, vagy az aki arról mesél, hogy egyszerre 3 nővel duggot, vagy kint van a csöcse és arról mesél, milyen szar élete van, hogy csak 11 táskája van, és kocsiból is csak 2 van neki. Egyszerűen az emberek szeretnek botránkozni, és inkább eme botrányos és bugyuta embereket keresik és nézik, mint egy ismeretlen aki dolgozik rendesen.
Ha a TV-k (azt se tudom ki néz még TV-t), egy ilyen embert raknának ki, mondjuk egy Berki krisztián helyett, akkor a nézők egy része elkezdene elkapcsolni, ami miatt meg nem keresnének annyit a reklámjaikkal. Ezért vannak kint ezek a celebbek és ezért van létjogosultságuk a celebeknek
3.
Ez nem igaz.
Én még emlékszem rá, amikor mindenki Vágó Pistát nézett, pedig gyökér műsorok már akkor is voltak.
Na ez az,hogy azt sem tudtam:( De igen,nem hozzák fel őket,de azt is,hogy melyik sztár mikor kajált Budapesten,azt már tudjuk.
#2es Teljesen igaz!! A legbosszantóbb,amiről talán sokan nem is tehetnek,az az amikor azt mondják,hogy ,,magyar vagy és úgy sem leszel elismert/nem fogadnak el külföldön" meg ,,nincs is sikeres magyar *egy adott szakmában*" stb. kijelentések,csak mert nem tudnak róla. Nyilván szerintem,most akkor Rév Marcellt veszem,az ő fejében ilyen nem hinném,hogy van,hogy most megemlítik-e az rtl-en vagy a tv2-ön,vagy a neten,mert ők ezzel nem törődhetnek,de azért meg mégis értelmes hír lenne,és motiváló,bárki bármiben elér valami nagyobb sikert.
Szinte minden produkcióban van valami magyar jelenlét.
Hogy is mondjam, annak, hogy egy külföldi sorozatnak van egy magyar operatőre is, nem egy nagy szenzáció. Nem hír értékű a dolog. Amúgy filmes, sorozatos oldalakon ezek megjelennek érdekességképpen, de tényleg nem bomba hírek.
Itt van még pár ilyen magyar jelenlét, ami érdekes lehet.
Queens Gambit finálé alatt a zenét a Budapest Art Orchestra csinálta, ők egy csomó külföldi produkció zenei alapját csinálják.
Nailed it USA, az egyik évad összes részében felcsendül a Bohemian Betyars egyik dala, ugyanaz, ami a drága örökösök főcíme is volt.
The Outpost, CW sorozat, Nagypál Orsi több részt is rendezett!
Ransom, két magyar operatőr is dolgozott.
Victoria sorozatban Kossuth Lajost magyar színész játszotta, Simon Gregor.
Servant (Apple tv produkció) 2 részt rendezett Antal Nimród.
The Spy (a Sasha Baron Cohen féle sorozat) pl szerepelt Vándor Éva tovább részben is.
A Last kingdomban most nem jut eszembe a lány neve, aki Mira volt az Aranyéletben. Ő is szerepel.
Vagy Trokán Nóra a Witcherben.
Mundroczó Kornél új filmje a Netflixen debütált.
Nagyon Nagyon hosszú a sor. Átlag magyar RTL és tv2-n szocializált átlag polgárt ezek hidegen hagyják. Ha téged ezek érdekelnek amúgy, akkor vannak a neten ehhez tartalmak bőven, nyilván kisebb réteg kíváncsi az ilyesmikre.
Itt pl Rév Marcellről írnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!