Van olyan jó horror aminek csattanó is van a végén?
Vagy legalább ez az igazi elgondolkodtató fajta.
Köszönöm.

The mortuary collection
Igazából öt történetből áll össze, antológia film, hasonló, mint a v/h/s vagy az Adsz vagy kapsz. Van egy átívelő szál, egy lány érkezik a halottasházba, hogy jelentkezzen segédnek. A halottasházban viszont olyan halottak történetét őrzik, ami valamilyen formában kapcsolódik a helyhez.
Vannak rövidebb és hosszabb sztorik, a legfordulatosabb egyértelműen a negyedik történet, a többiben igazából nincs is akkora csattanó. De valamilyen formában mindegyik elgondolkodtató azért csattanó nélkül is.

Illetve talán a negyedik történet rövidfilmként is megtekinthető valahol, mert megtaláltam így is.

Hidden
MásVilág
A végzet őrei (2002)

Fűrész (2004) (minden rész, de ez elképesztő)
Más világ (2001)
Péntek 13 (1980)
Péntek 13 5. rész (1985)
A kocka (1997)
A Fantomlakó (2004)
Sikoly (1996) (ez is valamennyire)
Alien: Covenant (2007)
Ómen (1976)
Ház a park szélén (1980)
A szalagavató fantomja (1980)
Alice, édes Alice (1976)
És egy "kakukktojás" bónusz: Ami sok, az sokk (1989)
Igazából minden horror vége alapvetően csattanó, a tárgyalás rész mikor lehullik a lepel.. Viszont ezek nem olyan értelemben vett csattanók mint például egy Hetedik vagy egy Játsz/Ma esetében. Fent írtam pár címet ahol meglepő a befejezés, vagy csak simán szerintem frenetikus, mint például a Sikoly (indítéknak egy része).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!