Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik scifi sorozatban...

Melyik scifi sorozatban támadja meg a kormány a lakosságot?

Figyelt kérdés
Legalábbis valami hasonló jellegű inváziós scifi szerű sorozat.
2021. jan. 28. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:

A kormány vagy az idegenek esetleg az idegenek épültek be a kormányba,az emberek közé?

Elpusztíthatatlanok(1988) film de lehet mégis ez ...

V,mint veszélyes

BrainDead (2016)

A végtelen határok című sorozatnak is van néhány ilyesmi epizódja

2021. jan. 28. 18:04
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem ezek azok. Keresem azt a sorozatot pár éve láttam valamennyit belőle de feliratos volt így nem néztem és aztán el felejtettem. Érdekel van e már hozzá szinkron. Úgy vélem 2010 utáni sorozat. A támadokon egy modern öltözék van talán exoskeleton vagy nem is tom valami hasonló de az tuti hogy valamilyen speciális ruha van rajtuk. Nagy városban játszódott amit láttam belőle.
2021. jan. 28. 18:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Menekültek valami föld alatti metróba vagy csatornán át vagy alagsorba el kaptak egy olyan öltözékest aztán ki verték belőle hogy meg tudják mi történik. Aszem a főhősnek valakijét meg operálták vagy szült mellettük egy szobában má nem tom halványak az emlékeim.
2021. jan. 28. 18:24
 4/8 anonim ***** válasza:

3

De ezek a támadók földönkívüliek vagy csak speciális páncélba öltözött emberek?

2021. jan. 28. 18:33
 5/8 A kérdező kommentje:
emberek nem biztos hogy páncélba öltözöttek. De emberek igen. És az derül ki hogy a kormányok intézik a civil lakosság ellen a támadást de azt már nem tom hogy miért valami katonai kísérleti célból vagy passz
2021. jan. 28. 19:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Vagy lehet azért mert feleslegessé váltak és egy új világrendet hoznak létre vagy hasonló.
2021. jan. 28. 19:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Operatív Törzs Tájékoztatója

Komolyra fordítva: Andromeda törzs

2021. febr. 9. 21:56
 8/8 A kérdező kommentje:

Ez lehet hogy olyan film nem ismerem de amiről én beszélek sorozat. Valami búrás ruha van rajtuk és ha jól emlékszek sárga színű. Mintha szkafander lenne de lehet hogy nem az csak hasonló és ember van bennük.

Baromira nem találom.

2021. febr. 9. 22:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!