Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanlotok jó magyar filmeket?

Ajánlanlotok jó magyar filmeket?

Figyelt kérdés
Lehetőleg újabbakat :D

2021. jan. 26. 22:03
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Igaz, nem mostani film, de nekem a kedvenc magyar filmem a Meseautó 2000-es remake-je.

Esetleg még a Konyec, vagy igaz történetek alapján:

A Hídember

A miskolci boniésklájd

A martfűi rém

A viszkis

2021. jan. 27. 00:32
 12/15 anonim ***** válasza:
45%

Abigél

Egri csillagok

Magyar vándor

Ötvös Csöpi filmek

Az Aranyember

A kőszívű ember fiai

A Pál utcai fiúk

2021. jan. 27. 06:36
 13/15 anonim ***** válasza:
52%
Gratulálok a felfogásodhoz 8-as. És én azt mégis honnan tudhattam volna, hogy a kedves kérdezőnél mi számít jó filmnek? Attól nem kellett volna lepontozni , de tipikus magyar mentalitás! Lehet ezt is lepontozni ha ettől nagyobbnak érzitek magatokat !
2021. jan. 27. 08:18
 14/15 anonim ***** válasza:
15%
UI: a 12-es válaszoló által felsoroltak pedig a igazán " újabb " filmek..mint ahogy a kérdező a kérdésben újabbakat keres......mégsincs lepontozna.
2021. jan. 27. 08:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Röhelyes aki lepontotpzott...mivel állítólag nem a kérdésre válaszolom... de a 12-es nem,mivel ő sem új filmeket írt! Szánalmasak vagytok, de látom fáj az igazság!
2021. jan. 28. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!