Milyen horrort ajánlotok?
Figyelt kérdés
Aminek nagyon sötét hangulata van, és pszicho horror.
Ne ez a tipikus jumpscare dolog legyen, pl ouija. Legyen benne valami sötét, valami felfoghatatlan dolog. Szinte már művészi.
Mint pl az örökség amilyen volt. De ha annál még sötétebb, az nagyon jó lenne, mert annál többre vágyom, de minimum ilyen legyen. És ami kimondottan horror, nem pedig horroros dráma. Hanem a horror erősen domináns.
Mindegy, hogy ázsiai vagy amerikai vagy akármi, csak meg legyen a hangulat. Már láttam egypár filmet, nem akarom most összegyűjteni, eszembe se jutna mind. Szóval nyugodtan írjatok bármit, max már láttam.
Köszi előre is.
2021. jan. 25. 23:41
1/4 anonim válasza:
Fehér éjszakák szerintem tetszene. Ugyanaz a rendező aki az örökségnek is;)
3/4 anonim válasza:
Coming Soon
Cadaver
Arang
Két nővér
Az erdő foglyai
Cinderella (dél-koreai)
4/4 anonim válasza:
SOHAJOK(2018) en imadom es tenyleg iszonyat jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!