Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Mi a film címe?

Mi a film címe?

Figyelt kérdés

Tiszteletem!

90-es évek közepéről emlékszem egy filmre ami az olytályunkban kézről kézre járt vhs-en de akármennyire is google-ztem a jelenetekre amikre emlékszem nem találtam rá a filmre.

Ez egy tini vigjáték egy zűlött osztályról ahol egy büntető feladat gyanánt azt kapják, hogy írjanak az elnöknek. Az osztály kb egyetlen stréber lánya ezt komolyan is veszi és egy olyan levelet küld el amire az elnök meg is hívja az osztályt Washingtonba.

Egy erősen drogozó Rock n Roll rajongó buszsofőr viszi őket aki egyik reggelre meg is hall annyira betép. Követi őket egy StarTrek rajongó srác is már nem emlékszem miért. Van egy eléggé túlsúlyos srác is akinek az a vágya, hogy találjon egy szőke japán lányt akit a végén egy liftben lát meg, konkrétan utána veti magát a liftaknába.

Kioltják Cooper lángját, buliznak politikusokkal, nagykövetekkel stb.

Emlékszem még részletekre de aki ismeri talán ennyi is elég.

Megköszönöm, ha a címet megírja.

Köszönet.

#film, vígjáték, tini, Cooper lángja
2021. jan. 25. 20:50
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Töketlenek. :D Imádom azt a filmet.
2021. jan. 25. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt kerestem.
2021. jan. 25. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
77%
Szívesen
2021. jan. 25. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!