Szerintetek 10 es skálán mennyire jó fim a the Walking dead?
Walking Dead-nek adhatsz egy esélyt. Első pár évad tűrhető.
De itt vannak alternatívák:
Carnival Row
Stranger Things
The Mist
The Terror
Marianne
Trailer alapján ezekből, ami megtetszik.
Mondjuk nem tudom melyiknek van szinkronja.
Szerintem 8/10
Az elején tény, hogy több zombi volt benne, ami miatt többen is nézték, egy 40es pali belecsöppen egy 'új' világba.
Aztán hamar jöttek a fordulatok, amikor is áttértek a zombiktól arra hogy miként lesz az 'értelmes', gondolkodó lényből ösztönlény-hiszen az életben maradás a cél.
Bár, így utólag visszatekintve talán abban monoton, és unalmas, hogy mindig kell, hogy legyen egy főgonosz. Nyilván anélkül már vége lenne a sorozatnak. Néhány részből azért jót ki tudtak húzni.
Pl(SPOILER)
Én rendesen meglepődtem, hogy Carol engedte ki Negan-t. Egyébként a karakterfejlődések egy-két helyen egész jók. Szerintem Eugen is úgyahogy fejlődött, nekem szimpatikusabb lett-bár így is nyámnyila-,de mindenki a saját életét félti. Maga a színész jót alakít.
A kiscsaj is elég 'tökös', illetve nekem tetszik, hogy Michonne-ból több érzelem jön át. Bár engem Carol most rendesen felidegesített, az a szerep, amit neki írtak🤷♀️, nemigaz. Remélem nem lesz még egy spinoff Daryl&Carol tervezett kalandjából.
A Morganas FTWD is bejön. Szerencsétlen Morgan mennyi gondolkodás módot, életvitel(?) megjárt amíg megtalálálta a 'sajátját'. A karaktereit bírom. Talán egy fokkal érdekesebb, mint a fősorozat.
A World Beyond, az meg alapból nem a zombikról szól, hanem arról a szervezetről, a kopterekkel. Szerintem az is élvezhető sorozat, bár nekem nem tetszik/furcsa, hogy tizen valahány évig kibírták a falak mögötr, aztán itt is jönnek a kopteresek és fél óra alatt vége... Érdekes látni, hogy a tiniknek ilyen világban minden percről percre megváltozik a karaktere.
A látszólagos félénk lesz a nagyszájú, a nagyszájú a magába zárkózó, a 'gyilkos' meg egy nagy panda🤣. Stb...
Lol, aki elolvassa ezt a sok szóf©sást, amit ide írtam, annak jár a pacsi xddd
16-os
Képregény alapján fut nagyjából. Annak a végére érnek ezzel,nincs több alapanyag. Ezért ér véget,semmi köze ahhoz amit te írtál.
19-es
Attól még tudnák folytatni, ahogy a GoT is ment tovább könyv nélkül az HBO-nál (más kérdés hogy GRRM felvázolta az elképzeléseit, és hogy az is "csudálatos" lett a végére).
Nem engednék el a fő sorozatot olyan karakterekkel, amiknek a népszerűsége egykor az egekben volt, ha látnák értelmét görgetni tovább. A nézőszámok folyamatosan zuhannak, legtöbbször már csak röhögnek rajtuk - kapálózhatsz ellene, de ez a valóság.
A csatorna nem fogja ezt bevallani, hisz nem akar ártani magának. Ad neki egy kifutási időt és addig mindenből pénzt csinál, amiből lehet, aztán megy az élet tovább: [link]
Lesznek még zombis sorozatok, nem kell aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!