Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerintetek 10 es skálán...

Szerintetek 10 es skálán mennyire jó fim a the Walking dead?

Figyelt kérdés
2021. jan. 25. 19:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Megosztó sorozat. Akinek bejön, imádja, akinek nem, az ki nem állhatja :)
2021. jan. 25. 20:05
 12/23 A kérdező kommentje:
Vámpírok tündérek angyalok démonok ilyesmi sorozatokat szeretek nézni
2021. jan. 25. 20:07
 13/23 anonim ***** válasza:

Walking Dead-nek adhatsz egy esélyt. Első pár évad tűrhető.

De itt vannak alternatívák:

Carnival Row

Stranger Things

The Mist

The Terror

Marianne

Trailer alapján ezekből, ami megtetszik.

Mondjuk nem tudom melyiknek van szinkronja.

2021. jan. 25. 20:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem 8/10

Az elején tény, hogy több zombi volt benne, ami miatt többen is nézték, egy 40es pali belecsöppen egy 'új' világba.

Aztán hamar jöttek a fordulatok, amikor is áttértek a zombiktól arra hogy miként lesz az 'értelmes', gondolkodó lényből ösztönlény-hiszen az életben maradás a cél.

Bár, így utólag visszatekintve talán abban monoton, és unalmas, hogy mindig kell, hogy legyen egy főgonosz. Nyilván anélkül már vége lenne a sorozatnak. Néhány részből azért jót ki tudtak húzni.

Pl(SPOILER)

Én rendesen meglepődtem, hogy Carol engedte ki Negan-t. Egyébként a karakterfejlődések egy-két helyen egész jók. Szerintem Eugen is úgyahogy fejlődött, nekem szimpatikusabb lett-bár így is nyámnyila-,de mindenki a saját életét félti. Maga a színész jót alakít.

A kiscsaj is elég 'tökös', illetve nekem tetszik, hogy Michonne-ból több érzelem jön át. Bár engem Carol most rendesen felidegesített, az a szerep, amit neki írtak🤷‍♀️, nemigaz. Remélem nem lesz még egy spinoff Daryl&Carol tervezett kalandjából.

A Morganas FTWD is bejön. Szerencsétlen Morgan mennyi gondolkodás módot, életvitel(?) megjárt amíg megtalálálta a 'sajátját'. A karaktereit bírom. Talán egy fokkal érdekesebb, mint a fősorozat.

A World Beyond, az meg alapból nem a zombikról szól, hanem arról a szervezetről, a kopterekkel. Szerintem az is élvezhető sorozat, bár nekem nem tetszik/furcsa, hogy tizen valahány évig kibírták a falak mögötr, aztán itt is jönnek a kopteresek és fél óra alatt vége... Érdekes látni, hogy a tiniknek ilyen világban minden percről percre megváltozik a karaktere.

A látszólagos félénk lesz a nagyszájú, a nagyszájú a magába zárkózó, a 'gyilkos' meg egy nagy panda🤣. Stb...

Lol, aki elolvassa ezt a sok szóf©sást, amit ide írtam, annak jár a pacsi xddd

2021. jan. 25. 20:18
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Supernatural, Constantine, Witcher,
2021. jan. 25. 20:19
 16/23 anonim ***** válasza:
67%
Kb. a 4. évadig olyan 7-es, egyes pillanatokban akár magasabb, de most már 2-3 körül tengődik. Nem csoda hogy kaszálták, persze még megpróbálják az utolsó cseppet is kipréselni belőle, de már nagyon fájdalmas sokszor.
2021. jan. 25. 20:21
 17/23 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a normális válaszokat látom megoszlanak a vélemények így van jól
2021. jan. 25. 20:26
 18/23 anonim válasza:
100%
3
2021. jan. 25. 20:31
 19/23 anonim ***** válasza:
50%

16-os

Képregény alapján fut nagyjából. Annak a végére érnek ezzel,nincs több alapanyag. Ezért ér véget,semmi köze ahhoz amit te írtál.

2021. febr. 22. 19:18
 20/23 anonim ***** válasza:
51%

19-es

Attól még tudnák folytatni, ahogy a GoT is ment tovább könyv nélkül az HBO-nál (más kérdés hogy GRRM felvázolta az elképzeléseit, és hogy az is "csudálatos" lett a végére).

Nem engednék el a fő sorozatot olyan karakterekkel, amiknek a népszerűsége egykor az egekben volt, ha látnák értelmét görgetni tovább. A nézőszámok folyamatosan zuhannak, legtöbbször már csak röhögnek rajtuk - kapálózhatsz ellene, de ez a valóság.

A csatorna nem fogja ezt bevallani, hisz nem akar ártani magának. Ad neki egy kifutási időt és addig mindenből pénzt csinál, amiből lehet, aztán megy az élet tovább: [link]

Lesznek még zombis sorozatok, nem kell aggódni.

2021. febr. 22. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!