Egy filmből ugrott be egy mondat, de a film nem akar eszembe jutni.?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, de engem napok óta kínoz. Valamiért eszembe jutott egy filmből ez a mondat, "Bánja a fene!" viszont nem jut eszembe a film amiben benne lehet.Abban biztos vagyok, hogy férfi szereplő mondja, és talán épp egy "heves" jelenet közbe vagy előtt. Talán romantikus vígjáték kategória lehet. Valaki esetleg tud segíteni?2021. jan. 24. 21:54
1/4 anonim válasza:
Hát, ez elég gyakori szófordulat. Kellene még valami konkrétum, mert ez alapján lehetetlen kideríteni.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, de a Két pasi meg egy kicsi egyik részében elhangzott ilyesmi (szex előtt).
3/4 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagyon kevés az információ, de azért köszönöm.
2021. jan. 27. 08:47
4/4 anonim válasza:
Mármint joker agyából nézve? Ahogy ő a fejéből gondolja? A filmekben nem szokott ő okosakat mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!