Furesz c filmbe miert a lancot akarjak levagni , amikor a lakat fele olyan vastag?
Figyelt kérdés
2021. jan. 21. 23:02
1/7 anonim válasza:
Mert film, logikát nem kell keresni benne.
2/7 anonim válasza:
Mert az tömör.De lényegtelen,mert az a fűrész nem arra való,maximum fát lehetne vele fűrészelni,de nem valami vastagot.Nekünk általános iskolába olyat kellett használnunk technikaórán,de mindig kiugrott a foga.Az is hülyeség hogy az levitte a lábát,mert a húst oké,de a csontot már messziről nem tudná vele átvágni,ahhoz csontfűrészt kellett volna adnia nekik.
4/7 anonim válasza:
3.:De,de nem annyira mint a lakat.
5/7 A kérdező kommentje:
szerintem kevesbe tomor mint a lanc...
2021. jan. 21. 23:34
6/7 anonim válasza:
5.:Igen,már belenéztem,mert nem emlékeztem jól hogy néznek ki,azok tényleg bazi vastag láncok voltak,ahhoz képest a lakat meg semmi nem volt,de mint már írtam az a fűrész használhatatlan arra,nem is csoda hogy fűrészeket hagyott ott számukra és nem erővágókat.
7/7 A kérdező kommentje:
na, jon a masodik resz,lassuk abba mi zajlik.
2021. jan. 22. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!