Melyik a három kedvenc filmed Tarantinotól?
nekem:
1.Kutyaszorítóban
2.Kill Bill
3.Becstelen brigantyk/Aljas nyolcas holtverseny
Ez számomra egy lehetetlen feladat kb.
Talán(!)
Ponyvaregény
Aljas nyolcas
Becstelen brigantyk
Pulp Fiction
The Hateful Eight
Reservoir Dogs
Mondjuk jobb lenne egy top 5, mert a Kill Bill és a Once Upon A Time...In Hollywood sem marad el sokkal a fentiektől, így nehéz dönteni.
Váó, ez pont az én top hármam is.
Szerintem az Aljas nyolcassal semmi gond nincs, pusztán csak 20+ éve nézték az emberek Taranrino filmjeit, mindig dicsérték és eljött az a pont, hogy nem volt elég az, amit kaptak az emberek. Ha nem is 100%, de szerintem ha az Aljas nyolcas lett volna a 3-4. filmjei, ezt is ugyanúgy szeretné a közönség, de már hozzászoktak/hozzászoktunk Tarantino minőségi (ha mondhatom így) filmjeihez.
Bár szerintem ezt sem utálják vagy ilyesmi, legfeljebb tényleg csak minimálisan sorolják a többi filmje mögé. Én nagyon szeretem. Kicsit talán hosszú, de nekem ez is belefér.
Az utóbbi 10 évben tökugyanazokat a jeleneteket csinálja meg csak más környezetbe helyezve.
Hosszú elnyújtott hangzatos dialógusok szép hosszú vágóképeken. a film végén meg mindenki kinyír mindenkit a pichába...
Django elszabadul
Ponyvaregény
Jackie Brown
Nekem csak egy nagy kedvencem van tőle, az pedig a Ponyvaregény.
Emlékszem, amikor legelőször láttam, utána kb. egy hétig naponta újranéztem, olyan nagy hatással volt rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!