Ha találtok valami nagyon jó sorozatot, akkor is
ledaráljátok vagy inkább elnyújtjátok, hogy minél
tovább élvezhessétek?
Úgy, hogy csak napi 1 részt nézek, ha annyira jó, vagy olyan komplex hogy át kell gondolni, feldolgozni a történéseket, esetleg jó utánaolvasni kritikáknak és más véleményeknek és teóriáknak.
A dara marad, mert túl sok a jó sorozat, és túl kevés idő van arra, hogy egynél leragadj hosszú ideig.
2021. jan. 20. 18:56
Ha nagyon tetszik, akkor én mindig darálom. Ha kevésbé tetszik, akkor napi 1-2 rész, max 3.
2021. jan. 20. 19:07
Úgy mint a kettes
De általában darálok
2021. jan. 20. 19:08
4/13 A kérdező kommentje:
De nem sajnáltok darálni? Mármint nem rossz, hogy pikkpakk ledaráljátok, aztán vége a sorozat élménynek amit az a sorozat adott? És egyik napról a másikra volt nincs.
Ebből nyilván rossz, persze de ha olyan történik a részben , vagy épp bele vagyok zúgva az egyik szereplőbe akkor minnél hamarabb látnia akarom,hogy tudjam mi történik, nem hagy nyugodni
2021. jan. 20. 19:17
Nekem nem rossz, mert ígyis úgyis vége lesz, az, hogy mikor mindegy, mert az érzés ugyanaz lesz. Viszont, ha direkt elnyúljom, akkor az több idő. Annyi jó/érdekes film meg sorozat van, sosem "haladnék" velük, hogy el is nyújtanám őket. Így is úja meg újra megnézem a kedvenceimet, tehát nem versenyt csinálok belőle, hogy minél többet lássak. Kiélvezem mindig, de nem szeretem húzni. Nagyon sok olyan sorozat van a megnézendő listámon, ami valaki szerint a világ legjobb sorozata. :D Néha azt érzem, hogy sosem fogom tudni megnézni mindet, ami érdekel. :)
2021. jan. 20. 19:27
7/13 A kérdező kommentje:
5-ös, de ha befejezed akkor nem érzed rosszul magad, hogy azt a szereplőt akibe pl bele vagy zúgva nem látod többet meg azokat az izgalmas dolgokat amik történtek már nem látod többé, mert befejezted, ráadásul ilyen gyorsan?
És nincs bennetek utána semmi rossz érzés, hogy nem kellett volna ilyen gyorsan ledarálni?
Mert én is darálok mindig, de én mindig ezt érzem utána, hogy inkább ki kellett volna élveznem és nem ledarálnom ilyen gyorsan.
2021. jan. 20. 21:31
5-ös vagyok
Persze , marad egy kis hiányérzet de ez még mindig jobb mint nem tudni mi történik a következő részben-számomra
2021. jan. 20. 21:36
Én nem bírok várni vele, próbáltam magamnak szabályt tenni hogy na jo ma többet nem nézek meg de belefeledkezek mindig. Általába 1 nap alatt végig nézem ha rövid akkor főleg, de ha például találok egy 8 vagy több évados sorozatot akkor egy nap több részt is megnézek mert izgat hogy mi lehet a vége:)
2021. jan. 20. 23:35
Kapcsolódó kérdések: