Valaki ajánlana jó cápás vagy katasztrófa filmeket? Illetve erdős, túrázós horror is érdekel?
Mint például árvizes, földrengéses, tornádós stb.
Cápásból sokat láttam de hátha tudtok újat.
Amit láttam: Meg, Nyílt tengeren 1,2,3, 47 méter mélyen 1,2, a Zátony ( új és régi is), Bait
Erdősből amiket láttam:
A Vadász
Halálos kitérő összes része
Texasi láncfűrészes összes
Varazsgomba
Felelem szigete
Eden lake
Wolf creek
Sziklák szeme
Sziklák vére
Cápásból a Last Shark - az alap. Ez egy olasz film, azt hiszem perelték is őket, mert koppintottak a jaws-ből. Tintorera - szintén olasz (az olaszok nagyon rámentek a cápás horrorra egy időben)
Deep Blue Sea-t láttad? Gondolom igen, de hátha nem.
A 70-es évek a katasztrófafilmek évtizede volt, akkor mindenki katasztrófafilmet csinált, ott volt a Földrengés, a Pokoli torony, Meteor, Poseidon kaland, Rollercoaster. Az újabbak közül a Dante's Peak nagyon jó, a Vulcano jó, de nem annyira (szerintem).
Erdei túrázós - egyből egy magyar gyöngyszemmel kezdeném a Moth-tal. (2016-os, itt forgatták Veszprém mellett a Bakonyban), aztán nagyon jó túrázós a Just Before Down, Killing Grounds, The Ranger, Deliverance (ez ugye alap), Willow Creek, Madman, The Burning (ez szintén alap a túrázós horrorok között), Long Weekend (az eredeti 1978-ast keresd)
Én nagy rajongója vagyok a túrás horroroknak és a cápásoknak is, szóval sokat láttam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!