John Woo miért nem rendez már több filmet?
Figyelt kérdés
Az az ember egy legenda, minden idők legjobb akciófilmjeit köszönhetjük neki. (Ál/arc, Rés a pajzson stb.) Ő miért nem alkot már? Én nagyon megnézném bármit alkotna...2021. jan. 18. 20:28
1/3 TR75 válasza:
Pár éve szó volt arról, hogy A bérgyilkos remake-jét is elkészíti.
A hollywoodi rendezései sorra megbuktak (vagy legalábbis nem lettek sikeresek), visszatért Kínába.
2017-ben készítette eddigi utolsó filmjét (Manhunt), ami pénzügyi bukta volt (azt hiszem, láttam, de a trailer alapján egy pár jeleneten kívül nem rémlik belőle semmi).
Az ő igazi fénykora a hongkongi időszak volt a nyolcvanas-kilencevenes évek fordulóján. A bérgyilkos bármikor meg tudom nézni.
2/3 anonim válasza:
Ha John Woo akkor a Hard Boiled (1992) elnyűhetetlen akciófilm mind a mai napig. Viszont nem tudom miért nem készít filmeket, talán az 1-nek igaza van.
3/3 anonim válasza:
2-esnél a pont.
Minden idők legjobb akciófilmjeit ő csinálta de nem amerikában,hanem Hong-kongban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!