Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Utóbbi időben az alábbi...

Utóbbi időben az alábbi sorozatokat néztem meg, amik nagyon tetszettek. Tudnátok hasonlókat?

Figyelt kérdés

True Blood, Dark, Stranger Things, White lines, Normal people, Money Heist, Tell me a story, Black mirror, Euphoria, Sex Education, Hatalmas kis hazugságok, You, A viszony, Aranyélet, Shameless, Girls

Amik annyira nem tetszettek, de azért jók: I am not okay with this, Tudhattad volna, The end of fcking world, 13 reasons why

2021. jan. 18. 17:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha tetszett a Hatalmas kis hazugságok nézd meg az eredetijét, a Hazug csajok társaságát, nekem az egyik kedvencem
2021. jan. 18. 17:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ajánlanám a Bodyguard( trónok harcás srác játszik benne zseniálisan)

Ozark

Orange is the new black

Alaszka nyomában( tavaly nyáron láttam hbo sorozat, kib...tul tetszett)

Peaky Blinders

Taboo

Tin star

Megszállottak viadala

C.B Strike

M

2021. jan. 18. 17:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Szerintem a Hatalmas kis hazugságoknak semmi köze a PLL-höz. Meglepődnék ha lenne, mert utóbbi rettentően tinidrámás. De azért köszi a választ.

Neked is második! Egy-kettőről már olvasgattam, így már biztosan el fogom kezdeni valamelyiket.

2021. jan. 18. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Vis a vis(spanyol a money heistbol szerepel benne 2 szereplo)

Dash&Lily

Never have I ever

2021. jan. 18. 18:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Carnival Row
2021. jan. 18. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

The Great

Mindhunter

The Boys

Breaking Bad

Umbrella Academy

2021. jan. 24. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!