Két pasi meg egy kicsi, Agymenők vagy Így jártam anyátokkal? Esetleg valami más?
Agymenőket eldobhatod, a későbbi évadot csak rosszabbak lesznek. Az eleje még geek sitcom, a vége meg sima párkapcsolati néhány geek poénnal.
Így jártam anyátokkal az utolsó évadokra erősen megfárad, szintén nem vicces. Azon is túl kell tenned magad, hogy a sorozat pont arról nem szól, amiről a címe, és hosszú évadokon át megy a kamuzás a lehetséges anyáról, akiről mindig kiderül, hogy megint nem ő az. Egészen a 9. évadig húzva, amikor a kasza miatt gyorsan kellett csinálni egy lezáró évadot a tényleges anyával, meg egy idióta fináléval ami meghazudtolja az egész sorozatot.
Két pasi - nálam nem ütötte meg az érdeklődés szintjét sem, hogy a plotot elolvassam.
Viszont a kérdésed alapján lehet a műfajjal van problémád, és a multikamerás vígjátékok felépítése és tálalása nem elégséges.
Ha megpróbálnád az egykamerásokat, egészen más jellegűek a poénjaik és a felépítésük: nincs közönség nevetése, nem a mondatok végén van a poén amit jól kitartott hatásszünet követ, nem csak egyféle díszletben játszódik így sokféle helyszínt és karaktert tud felvonultatni.
Ami hasonló nagy országos név és egykamerás, összesen ~30 évaddal, tehát hónapokig ellát:
- 30Rock
- Parks and recreation
- Office US
A másik pedig, hogy lehet nem az országos amcsi sorozatokat kellene kipróbálnod, mivel elég erősen le vannak szabályozva a médiatörvény meg a mindenféle gyermekvédelmi-szülői érdekképviseletek miatt. Talán a leggázabb feltételek egyike, hogy darabszámban meg van határozva hány káromkodás hangozhat el, és még azt is cenzúrázhatják ha nem tartják megfelelőnek.
Ehhez képest a prémium kábelcsatornákon vagy webszolgáltatóknál jóval szabadabb lehet a téma, bemutatható a dohányzás, akár a drogozás téma is, meztelenség, meg a káromkodás is.
Agymenők- nekem baromira tetszett, bár a 9 évadnál már észrevehetően elfáradt a sorozat. Az így jártam anyátokkal c. sorozatot félig láttam, nekem annyira nem jött be. Ugyanúgy a Két és fél pasi sem
Ha már vígjáték sorozat, akkor Egy rém rendes család a legnagyobb kedvenc. A jelenleg is futók közül a Brooklyn 99- tartom hogy az egyik legjobb sitcom ami mostanság megy. A Community és a Számkiszervezett c. sorozatot ajánlanám, de ezen kívül tetszett az Élet csajos oldala és az Ez a ház totál gáz! Utóbbi sajnos sehol nem elérhető, pedig mennyit nevettem rajta...
Agymenőket abbahagytam Két és fél pasi meg egy kicsi nekem abszolút nem volt szimpi, így nem is nagyon néztem. Így jártam anyátokkalt szerettem, kétszer is végignéztem. Ha már vígjátéksorozatok akkor:
Modern család
The Good Place
Most utóbbi időben felkapott lett a Ted Lasso, nekem annyira nem jött be, de nézz bele, hátha.. Elég erőltetett poénok vannak benne szerintem.
Kicsit fura sori, de nekünk bejött és comedy: Kib*zgatóhelyettesek.
Brooklyn 99 - Nem százas körzet.
Scrubs - Dokik
Parks and recreations
A két pasi is jó, de Így jártam anyátokkal és Agymenők sokkal jobb.
Parks and Recreations (Városrendezési osztály), Modern család és The Good Place is jók (kb. ebben a sorrendben), de az Amazon Uploadja és a Netflix Kim's Convenience is nagyon jó sorozatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!