Amúgy ha félresiklást keresünk, az már a sorozat jelenében indul el, az utolsó évadokra Dexter meglehetősen kívül kerül a saját kódexein.
2021. jan. 17. 13:48
12/22 anonim válasza:
Oké, legyen igazad. Akkor tökéletesen úgy alakult az élete, ahogy annak lennie kellett. Köszi, hogy belekötöttél egyetlen szóba a mondatomban és csináltál a bolhából egy elefántot, nekem erre most nincs energiám, mert esztelen kötekedésnek látom.
2021. jan. 17. 14:16
13/22 anonim válasza:
12: Nem értem, mi bajod. Talán jobban ki kellett volna fejtened, amire gondolsz. Mert így nem egészen érthető.
És nem tudom, milyen kötekedésről beszélsz, teljesen normál stílusban írtam mindent.
2021. jan. 17. 14:36
14/22 anonim válasza:
Igazad van. Leírtam. Igazad van. Ezt sem érted?
Nehogy már meg kelljen magyarázni ezt is!
2021. jan. 18. 01:28
15/22 anonim válasza:
14: Esetleg megpróbálhatnánk normálisan az elejéről:
Te azt mondod, hogy Dexter még gyerekkorában kisiklott és végül nem azzá vált, amivé Harry szerette volna, ha válik. Ezt nem értem, hogy gondolod. Hiszen Harry azt akarta, hogy egy olyan sorozatgyilkos legyen, aki rosszakat öl, és ez is lett belőle.
2021. jan. 18. 10:14
16/22 Djjjozsiiiii válasza:
Akkor a hivatalos WIKIPÉDIÁRÓL:
When Dexter is 18, Harry is diagnosed with cancer and hospitalized. There, Harry gives Dexter his "permission" to kill his first human victim, a nurse who is murdering her patients with overdoses of morphine.
Vagyis, első áldozata egy nővér volt, aki morfiummal túladagolta a pácienseket. 18 évesen. Harrytől kapott rá felhatalmazást.
Ezután egy ismeretlent ölt meg, majd egy drogdílert.
2021. jan. 18. 20:46
17/22 anonim válasza:
16: Nincs ez ellentmondásban a sorozatban látottakkal?
2021. jan. 18. 20:49
18/22 Djjjozsiiiii válasza:
#17 -es: Nem a sorrendiség a lényeg, hanem a kronológia. Időnként visszamlékszik.
2021. jan. 18. 20:51
19/22 anonim válasza:
18: Dehát láthattuk egy visszaemlékezésben, hogy elkapott egy sorozatgyilkost, és a holttestét megmutatta Harry-nek, azt gondolva, hogy örül majd, hogy megölte neki. És Harry ekkor elszörnyedt, hogy mit alkotott. Elég egyértelműen úgy jött le, hogy ez Dex első gyilkossága volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!