Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért szerepel minden filmben/...

Miért szerepel minden filmben/sorozatban szinte kötelezően valamilyen LMBTQ tag?

Figyelt kérdés
Valamiféle díjhoz vagy kiadáshoz kötötték hogy legyenek benne? Valamiféle cikket küldenétek erről? Köszönöm

2021. jan. 16. 09:17
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
52%
Aki pedig még mindig betegségnek gondolja azt, hogy valaki a saját neméhez vonzódik...hat tesó, elég elcseszet lehetsz, ha ez a legnagyobb problémád.
2021. jan. 16. 19:07
 32/36 anonim ***** válasza:
39%
Amibe művészi ihleten kívül kerül bele bármi, az a mű olyan is. Ha nem lmbtq kerülne bele szándékosan, hanem más, akkor is egy művi, marketing termék lenne. Művészi értéke a nulla felé konvergál.
2021. jan. 17. 06:27
 33/36 anonim ***** válasza:
66%

27-es. Akkor gondolom a bibliát is betiltanád, mert azt tanítja a gyerekeknek, hogy a testvérek közötti szexualitás az jó! Az egész emberiség eredetét a belterjes szexből vezeti le a biblia!

Volt ugye ádám és éva. aztán isten mondta nekik, hogy szaporodjanak, sokasodjanak, népesítsék be a földet! Neki is álltak. Születtek gyerekeik! Oké? És? Azok kikkel szaporodtak? NEM VOLT MÁS EMBER A FÖLDÖN! hát egymással! és ez a belterjesség annyira menő a bibliában, hogy ÚJRA beleírták, amikor isten elküldte az özönvizet, miden élőlényből CSAK egy pár ment a hajóra és Noé és családja! Aztán azok újra benépesítették a földet. Mindenki a saját testvérével, mert más ember, más állat nem volt a földön!

Szóval hagyjuk már az álszentséget! A biblia a vérfertőzésre építi az emberiség múltját, akkor egy kis homo simán belefér!

2021. jan. 17. 07:09
 34/36 anonim ***** válasza:
54%
xDDD utolso nagyon adlak
2021. jan. 17. 08:00
 35/36 anonim ***** válasza:
48%

A természetnek nincsenek törvényei, sem célja, csak működése, ami kitermeli magának a heterokat és az lmbtq tagjait is.

Senki vagy te ahhoz, hogy megmondd, ki hogyan élje meg az érzelmeit

Ettől függetlenül sértve érzem magam így biszexként minden alkalommal, amikor valami hozzáadott, erőtetett lmbtq propagandát látok bárhol. Mint amikor szerencsétlen nyomorékokat segítik még a legalapvetőbb dolgokban is. Kösz, de én ugyanolyan ember vagyok, mint bárki más. Nincs szükségem rá, hogy kiívülről egyengessék az életem, sem arra, hogy kategorizáljanak.

2021. jan. 17. 08:12
 36/36 A kérdező kommentje:

14-es szerintem te nézel nagyon másféle filmeket, sorozatokat, mint a többség,mivel amik mostanában jönnek/ jöttek ki illetve ha visszanézed az utolsó pár évben megjelenteket, már a legtöbben van egy hasonló karakter. A régebbi filmekben, azért ez az arány jelentősen kevesebb.

Szerintem sokakat nem érdekelnek pl. az ázsiai filmek és azt nézik, mint ahogy én is ami újat tud mutatni.

Azzal pedig nincs gondom, hogy szerepelnek benne a kérdésemet nem a gyűlölködés vezérelte, csak feltűnt, hogy lassan nincs olyan, amelyikben ne lenne egy két akár több ilyen ember és érdekelt a háttere.

Viszont megértem ha valakinek ez túl sok és úgy érzi lenyomják a torkán, szerintem nagyon nagy teret kapott a dolog és folyamatosan mégnagyobbat fog, így próbálják elérni, hogy az emberek elfogadóbbak legyenek és a LMBTQ tagokat is emberként kezeljék.

2021. jan. 17. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!