Mondanátok az Untamedhez hasonló BL sorozatok ill. filmeket ?
Figyelt kérdés
(amiben picit több dolog történik :3)2021. jan. 14. 22:43
1/8 anonim válasza:
A regényben, ami alapján készült, szexjelenet is van. Már mind az öt kötetet kiadták magyarul is.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem,és az 5. kötetet hova rakták fel? :3
2021. jan. 14. 23:02
4/8 anonim válasza:
Én előrendeltem még amikor az első kötet volt fordítás alatt, de értesítőt sem kaptam, hogy megjelent volna. Sőt úgy tudom, hogy márciusra hozták előre a kiadását még csak. Legalábbis molyon ezt írták pár napja.
5/8 anonim válasza:
Csak 4 kötetet adtak ki. Az ötödik nyáron jön ki magyarul. Az a kiegészítő kötet lesz az extra fejezetekjel.
6/8 A kérdező kommentje:
igen,én is így emlékeztem,köszi az infókat:3
2021. jan. 19. 20:34
7/8 anonim válasza:
www.blhunsub.hu
Itt nagyon sok film/sorozat van, van ilyen bromance kategória is.
8/8 anonim válasza:
Ja bocs, azt akartam még írni, olyan jó egyik sem lesz mint az Untamed, mert az visz mindent szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!